Bedrijfsleven en Beatrix zorgen weer voor die VOC mentaliteit....

Zo 28 Oktober 2007 12:06 | Frank | 5138 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Uitbuiting, dát is het motto waar het in het Nederlandse bedrijfsleven om draait. In vorige eeuwen gebeurde dit vooral binnen de eigen landsgrenzen, in moderne tijden zoeken we de sloppenwijken van arme landen op. Veilig uit het zicht. Deze week brengen multinationals met hun koningin een bezoek aan India. De Landelijke India Werkgroep gaf de handelsdelegatie een dringende boodschap mee. 

Met saluutschoten, een ere-escorte te paard, en strak militair ceremonieel is koningin Beatrix woensdagmorgen verwelkomd door president Pratibha Patil en premier Manmohan Singh van India.
Het is de tweede keer dat de koningin India bezoekt. Niet om geld uit te delen, maar om nog meer binnen te halen. Behalve Willem-Alexander en Máxima zijn ook minister Verhagen van Buitenlandse Zaken en een delegatie van het bedrijfsleven meegereisd.

Maria van der Hoeven, minister van Economische Zaken, leidt samen met VNO-NCW-voorzitter Bernard Wientjes de tweedaagse economische missie naar New Delhi. Daar kruist het gezelschap met opzet het pad van koningin Beatrix, die er dan net is begonnen aan haar staatsbezoek. De delegatie bestaat uit kopstukken van KLM, TNT, Campina, ING, DSM, Akzo Nobel, Rabobank en Philips. Doel is het afsluiten van nieuwe handelscontracten in het lagelonenland. De aanwezigheid van de koningin bespoedigt de onderhandelingen, zo is in het verleden onder meer in China en Indonesië gebleken.

Lees verder op ravage digitaal

Open Brief (pdf) aan H.M. Koningin Beatrix

Bron: ravage digitaal

Reacties

  Beatrix hypocriet van groot kaliber

  Di 9 September 2008 19:29 | waarheenbeatrixdernederlanden |

  Koningin Beatrtix is een hypocriet en leugenaar van groot kaliber die de mensen imponeert met haar aureool van de kroon van staatshoofd; en komt niet na met haar plichten maar wil wel dat iedereen zijn plichten nakomt en liever niet zijn rechten opeist! zij praat veel maar in feite niets en zit in een verdachte organisatie: de Bilderberg Conferentie, terwijl de dwaze moeders van Argentinie huilen voor hun kinderen; Jorge Zorreguieta eet honing, garnalen met gebak met slagroom in het paleis. 

  Het is niet voor niets dat prinses Zorreqieta afstand heeft genomen van haar vader!

  www.onrecht.biz

  www.arubainjustice.com

  www.koninginnlwatismensenrechten.com

  Google: Carlos Severino Tromp    You Tube: carlos13tromp  & tromp13carlos