George Bush raakt rijbewijs kwijt

dinsdag 22 november 2005 09:14 | Frank | 4402 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
SYDNEY - George Bush uit Texas mag twee jaar niet achter het stuur kruipen. Hij werd bestraft voor het rijden zonder rijbewijs.

Dat meldden Australische media dinsdag.

Een rechtbank in Australië veroordeelde de 21-jarige kelner, die inderdaad een verre verwant van de Amerikaanse president Bush is. „We beginnen vandaag met een grote vis, nietwaar?”, grapte de rechter toen de naamgenoot van de machtigste man ter wereld voor hem verscheen.

De huidige president werd bijna dertig jaar geleden gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat. In zijn auto bevond zich een passagier die destijds beroemder was dan Bush zelf, namelijk de Australische tennisster John Newcombe.

Bron: ANP
Externe link: http://www.bnr.nl

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ‚??wereldbeeld‚??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.