De middeleeuwse monarchie-maffia

Za 30 December 2006 17:23 | Frank | 13450 keer bekeken | 7 reacties | 7 x aanbevolen

Openhartige en open besprekingen zijn een goed ding in enig forum, maar wanneer degenen die de besprekingen houden een paar zijn van de machtigste financiers en media tycoons in de wereld, dan komen de volgende vragen in mij op: Indien dat wat zij bespreken goed is voor het gewone volk, waarom wordt het niet gepubliceerd! Is het geen raar gebruik het woord 'open' te gebruiken, wanneer niemand ontdekken kan wat zij bespreken? Is het wel verantwoord om onze koningin als voorzitter van de bilderberg groep te laten 'optreden'? Is het wel wijs om een, middeleeuwse, monarchie in stand te houden in 2007? Is de monarchie niet hetzelfde als maffia?

Geen wonder dat de grootste en rijkste steuntrekster van Nederland, de 'Bilderberger' Beatrix, de malafide Mabel Los (alias 'Wisse Smit') in de 'koninklijke' familie begroette: ''Ze bezit alle kwaliteiten'' ...zei 'Beatrucs'. En dat klopt: na 't mislukken van de miljoenenzwendel met VN-$miljoenen verdween haar stelende Bosnische 'diplomaat' en bedgenoot achter de tralies, en dook Mabeltje onder de dekbedden aan boord van gangster en drugsbaron Bruinsma. Bijgenaamd 'de Dominee' was hij de op dat moment grootste misdadiger van Nederland. Er was al een speciaal recherche-team 'op hem gezet' - dat Bruinsma en daarna ook Mabel dag en nacht bespioneerde, af heeft geluisterd en ook gevolgd. En dat voor heel veel belastinggeld en vooral door de BVD/AIVD die er metersdikke files over heeft die nooit openbaar zijn gemaakt toen 'Malignant Mabel' Huize 'Clockwork Oranje' in Soestdijk begon te penetreren.

De middeleeuwse monarchie-maffia in Nederland schrikt in haar machtswaan nergens voor terug, en in de zaak tegen 'DNA-prinses' Margriet, die tot zwijgen moest worden gebracht omdat ze zoals in HP/De Tijd te veel vuile was buiten hing, bleek o.a. dat Beatrix c.s. (natuurlijk) over eigen 'veiligheidsdiensten' beschikt die dossiers kan ophalen en alles doen wat verboden is zonder dat er ook maar één justitiële haan naar kraait. Of durft te kraaien. Nederland is alleen maar een 'Rechtstaat' voor hen die bepalen wat 'Recht' is, en de z.g. 'Persvrijheid' bestaat alleen bij hen die de drukpersen bezitten.

Het is hier nét zoals in veel andere landen een Orwelliaanse 'Dierenfarm' - met enkele varkens als stalmeesters. De rest van het stemvee wordt geslacht op 't Mammon-altaar van 'de banken'. Voor de winst, of om 'misverstanden uit de weg te helpen' zoals de amerikaanse neocon ambassadeur Sobel het noemde. Misverstanden zoals Sévèke, of in Sobel's geval betreffende Fortuyn en diens afkeer van de onnodige miljarden kostende 'Joint Strike Fighter' gevechtstoestellen van de amerikaanse wapenindustrieën die ook al aan prins Bernhard een miljoentje in steekpenning gaven. De JSF's als vliegende moordwapens die Nederland echt niet nodig had, maar die de 'stalmeesters' voor de banken een kapitaal zouden opleveren en dus werden gecontracteerd voor miljarden aan belastinggeld.

Sévèke zette kanttekeningen bij de rol van de overheid en inlichtingendiensten bij terroristische activiteiten in het heden en in het verleden. „RID-ers zijn nog steeds tegelijkertijd geheim agent èn politieagent. In samenwerking met een jonge Nijmeegse vriend en fotograaf - die overigens tot voor kort in de van Welderenstraat woonde - hebben we geprobeerd een Nijmeegse agent die overal z'n foto's maakte en aan Godweetwie (PID/RID/MID/CIA/AIVD etc. - het hele alfabet?) ook afleverde - te stoppen via de NVJ (Nederlandse Vereniging van Journalisten). Maar dat ging natuurlijk niet. De NVJ is sinds jaar en dag een bolwerk van de 'managers' van de 'BV Holland', en nadat 'ze' op de 'Scholen voor Journalistiek' het leerpeil hadden teruggebracht tot bijna 15% (vijftien) van de 'docenten' die wél enige journalistieke ervaring hadden, was het informatiepleit snel beslecht in dit land.

Je moet Nederland met z'n 16+ miljoen inwoners zoals de meeste andere landen zien. Het is een bedrijfsfiliaal van een globale multinational: gewoon een afdeling die zoveel mogelijk winst moet opleveren. Wie of wat de mensen die dit allemaal moeten opbrengen met hun arbeid zijn en willen, of ze leven, lijden of sterven: dat doet er absoluut niet en nooit toe voor deze elite.

Wereld-oorlogen en gewapende conflicten zijn voor de financierende banken zeer winstgevend en miljoenen doden maken niets uit, als er maar winst wordt gemaakt door de groep die deze profitabele 'show' al heel lang runt. Zo zit het in elkaar, en mijns inziens is in 'filiaal Nederland' Louis Sévèke het slachtoffer geworden van het nederlandse bestuurlijke onderdeel van deze bandietenbende en hun verderfelijke en mensonterende 'bedrijfsvoering'. Louis Sévèke groeide in z'n rol als 'stoorzender' en werd geliquideerd.

Het is dieptreurig dat logisch denken en het begripsvermogen van veel mensen niet verder meer gaat dan 10 seconden en dat ze gehersenspoeld en afgericht zijn om als 'aso's' door het leven te gaan, te vegeteren op 't mentale niveau van een kuddedier. En dat in een van de rijkste landen ter wereld, met de op één na (Zweden) hoogste belastingen ter wereld!

Het is allemaal overduidelijk als je de hoeveelheid signalen en rode vlaggen in het sociale terrein beziet. Want mediaal is het zoals in andere landen hetzelfde geregeld: alles wat niet met vrijen, zuipen, vreten, voetbal, het koningshuis en andere soorten 'religie' te maken heeft kunnen, mogen en moeten 'ze' niet begrijpen. Anders gaat het fout. Economische slavernij is 'vrijheid' en verzet is 'terreur', dat wordt er permanent in gestampt. Toen Pa Bush in een interview in de VS per ongeluk een keertje eerlijk was, zei hij tegen de interviewster " dat ze de avond niet zouden halen, als de mensen werkelijk zouden begrijpen waar we mee bezig zijn. " Daar had en heeft hij groot gelijk in.

Het is allemaal onderdeel van een globaal opgezette strategie die maar één doel heeft: geld. Want Geld is Macht. De grootste criminele bank ter wereld is 'The Federal Reserve' - de 'amerikaanse' drukpers van de Londonse bank die in de Verenigde Staten met groene inkt en papier dollars uit het niets tovert.

Bron: indymedia

Reacties

  game over ...

  Za 30 December 2006 22:20 | toulouse |

  Tja .... waarom speelt toch iedereen het spelletje mee  ?


  T''is zoals de kerstman, of stniklaas, iedereen doet er aan mee en dan gaan die dingen een eigen leven leiden. Iedereen maar klagen over die hele handelssfeer maar toch even lekker meedoen


  Kompleet crazy zijn we  toch.....


  Volledig mee eens

  Za 11 Augustus 2007 21:00 | ludzer |

  Wanneer zien we in dat ook onze politiek parijten gewoon mee doen met de rest ze lopen in de pas met Amerika. 


   


  Er zijn een paar familie's die enorm rijk zijn en die maken de dienst uit.


  Ze mijn link http://www.zeitgeistmovie.com/  en alles word je duidelijk.


  http://www.zeitgeistmovie.com/


  Groet Ludzer


  De adel en hun middeleeuwse ideeën.

  Ma 8 September 2008 14:15 | Corse |

   

  De adel en hun middeleeuwse ideeën.
  (Deze gedachte maakt deel uit van de open debat cultuur, het zogenaamde vrije denken.)
   
  Homosapiens wat niet meer betekent als: de denkende mens of de verstandige mens, het verschil tussen mens en dier is zijn denken en het overwinnen van zijn extreme instincten en driften, ongemanipuleerde informatie verhoogt het bewustzijn.
   
  Als we voor onze bedrijven een gouden tapijt uitleggen om te investeren in het buitenland, dan moeten we niet schrikken dat onze bedrijven verhuizen naar het buitenland.
  Het verhuizen van onze bedrijven naar de gekende uitweg (lage-loonlanden), waardoor ze in eigen land een leger van arbeidsloze achterlaten, dit is voor deze bedrijven van geen belang.
  Voor honderden bedrijven wordt momenteel de rode loper uitgelegd, het werklozen leger in eigen land groeit, al dit onder het mom van globalisme, al dit georganiseerd door de adel.
  Dit “sociale kerkhof syndroom” is door de adel nog steeds niet gekend, dit syndroom is een etterende kanker in onze vrije markt economie.
  Hoge lonen geven de impuls aan bedrijven om te automatiseren en te moderniseren wat hun sterk maakt om te concurreren, verhuizen naar lage-loonlanden is daardoor niet noodzakelijk.
  Hoge lonen hebben immers altijd de drang naar automatisering en modernisering steeds bevorderd wat voor onze totale samenleving een zeer goede zaak is!
  Een vroegtijdige conclusie is een plaats waar je van het denken te snel moe werd, ook wel eens vooroordeel genoemd.
  Een vooroordeel is voor de adel moeilijker te splitsen dan een atoom, hun verouderde ideeën destabiliseren onze economie en de samenleving, deze verouderde ideeën horen thuis in onze musea.
  Bedrijfsverhuizingen laten op lange termijn onze economie leegbloeden en veroorzaken werkloosheid en armoede.
  Het eigen volk eerst syndroom van de rechts radicalen steekt hierdoor de kop op, de wet van oorzaak en gevolg, hebben we dan niets geleerd in het oude Europa?
  De monarchie is een instelling waarbij privilegies en voorrechten erfelijk worden overgedragen en is daardoor ondemocratisch.
  Het bestaan van een monarchieën moet kunnen indien ze zelfbedruipend zijn, maar vaste uitkeringen zijn ondemocratisch.
  Er worden pensioenen en uitkeringen gegeven die alle verbeelding tarten en het zou een begin zijn als we die konden saneren.
   
  Rechtstreeks inkomen van de adel:
  Koning Albert: 9 miljoen € jaarlijks.
  Prins Filip, Prinses Astrid, Prins Laurent, Fabiola: 3 miljoen € jaarlijks.
   
  Onrechtstreeks inkomen van de adel:
  De koninklijke familie krijgt “drie keer meer middelen” van de overheid dan de jaarlijkse dotatie, zo heeft kamerlid Jan Jambon (N-VA) gezegd.
  In de begroting staat alleen die dotatie ingeschreven, verduidelijkt Jambon. (de jaarlijkse dotatie 12 miljoen euro, waarvan 9 miljoen voor de koning)
  In andere departementen zitten vaak nog kosten verscholen, in totaal voor meer dan 16 miljoen euro, het is zeker nodig de dotatie transparant te maken.
   
  Nb. Het inhuren van personeel? de samenleving moet het gelag niet betalen, wij moeten dit ook zelf betalen!
  De koning en zijn mogelijke opvolgers hebben constant 243 leden van de federale politie ter beschikking voor hun beveiliging.
  Ze bewaken ook het Koninklijk Paleis en de verschillende residenties van hunne majesteiten...........
  De 243 man kostten vorig jaar zo'n 13.479.870 euro (539 miljoen frank), waarvan 13.195.759 euro alleen al besteed werd aan werkuren. 91.191 euro ging naar voertuigen, 18.198 euro naar verbruiksgoederen (inkt, papier, batterijen), 4.219 euro naar onderhoud en 170.502 euro naar allerlei investeringen.
  De kosten worden niet afgetrokken van de koninklijk dotaties, maar van de begroting van de federale politie (Binnenlandse Zaken dus).
  Een totaal van 12.542.000 euro per jaar, plus de kosten van de 234 man politieleden = een totaal van 25.737.759 euro, gratis vliegtuigreizen enz.
  Totaal 36 miljoen Euro per jaar. (1,5 miljard bef.)
   
  Andere:
  Daar moeten we dan nog bijtellen gronden en villa’s en paleizen die de Koninklijke Schenking ter beschikking van de troonopvolgers moet zetten.
  Volgens Euro Business moet het fortuin opgedeeld worden in:
  *kunstcollecties: 48miljard  *Belgische eigendommen: 32 miljard  *cash en investeringen: 8 miljard  *juwelen: 400 miljoen  *andere bezittingen: 1,8 miljard.
  En de talloze vzw die onze prinsen en prinsessen gebruiken.
  U kent ondertussen de vzw van Laurent al vzw Kint dat nog eens 178.000 euro van de overheid krijgt.
  Het persoonlijke fortuin van de koninklijke familie wordt geschat op een slordige 90 miljard (oude Belgische franken) in 2001 en maakt hun tot de rijkste familie van het land, maw het is niet dat ze deze dotaties echt nodig hebben.
  Als je dat bijzonder conservatief gaat beleggen (en daar mogen we van uitgaan in dit geval), dan levert zo'n fortuin jaarlijks tussen de 800 en 900 miljoen op.
  Rechtstreeks + onrechtstreeks inkomen + beleggingen totaal: 2,4 miljard bef, op het koningshuis kan een hoop geld bespaard worden.

  Ons vorstenhuis is ook het duurste per capita van heel Europa, dubbel zo duur als Nederland en Zweden, en 4 maal zo duur als Groot-Brittannië.
  Bovendien worden er nergens ter wereld, behalve in België, dotaties gegeven aan andere leden van de koninklijke familie. (uitgezonderd gepensioneerde vorsten of de vermoedelijke troonopvolger).
  Bij ons gaat dit door tot de zevende rang, de koninklijke familie is best instaat om zelf voor hun (talrijke) nakomelingen te zorgen.
  Onze huidige politiek werkt “zonder” de inbreng van de koning en zijn totale familie.
  De gigantische betalingen van de koninklijke familie zijn een overbodige ondemocratische verplichting voortgekomen uit het feodale tijdperk.
  De weinige inbreng van de koning of prins is gericht op de representatie van de economie, deze dus vooral voor multinationale bedrijven, laat hen deze representatie kosten betalen, dit naargelang de kwaliteit en kwantiteit, de representatie zal daardoor verbeteren, loon naar werk.
   
  Een Belgische minister trekt een bruto jaarsalaris van 178.921 euro (7.217.655 BF), plus 2.519 euro vakantiegeld, 4.786 euro eindejaarspremie, 3.312 euro representatiekosten en 12.802 euro voor huisvesting.
  Totaal: 202.340 euro (8.162.375 BF) voor een ‘gewone’ minister.
  De premier en de vice-premiers trekken meer, ongeveer (10 miljoen BF per jaar)
  Zo trekt iemand als kamervoorzitter Herman de Croo (VLD) zelfs iets meer dan de eerste minister, maar, zo verdedigt hij dat, “democratie is onbetaalbaar!” of het salaris van onze politiekers te hoog is, dit is uiteraard een andere vraag.

  Besluit:
  Onze ex-koningin alleen al krijgt 4x meer dan onze premier.
  In vergelijk met het koningshuis is de politiek gratis!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Voor hen die absoluut het vorstenhuis willen bewonderen of aanbidden, of hun kledij, haartooi, of hun maniertjes (etiquette) als voorbeeld willen stellen, laat deze vrijwillig betalen, deze betalen graag met hart en ziel, maar dwing andere mensen niet om te betalen zoals nu het geval is, dit is ondemocratisch.
  De schuld hiervan slaat niet op de koninklijke familie, maar de ware schuldige is de staat die deze ondemocratische dotaties geeft. Men zou natuurlijk ook kunnen stellen dat het vorstenhuis vrijwillig afstand zou kunnen doen van deze dotaties, wegens: “ondemocratisch tegenover de andere burgers of leden van onze samenleving”, maar deze sociale voeling is blijkbaar niet aanwezig.

  Wachten op de volgende revolutie en door een volkstribunaal op het schavot de adellijke kop kwijt geraken is natuurlijk ook een mogelijkheid.   


  Hallo Beatrux,

  Vr 12 December 2008 22:55 | waarheenbeatrixdernederlanden |

  En Hero Brinkman, Tweede Kamer lid beweert dat Aruba en de Antillen corrupt zijn.

  Kan de duivel misschien de duivel wegjagen?

  Deze vraag behoort aan het Staatshoofd der Nederlanden koningin Beatrix, de nep majesteit zij alleen moet het beantwoorden.

  Met groetjes

  Carlos Severino Tromp

   


  Het vlagje van Klaas Vaak

  Za 13 December 2008 16:35 | Vincent Brunott |

  Beste Carlos Severino Tromp,

  Hare majesteit laat weten geen tijd te hebben om te reageren, dus of ik dat maar even wil doen? Ja hoor, dat wil ik wel. Maar wat moet ik dan zeggen? Geeft niet, zeg maar wat, maar zorg er voor dat deze 'Tramp' nooit meer aan mijn kop zeurt.

  Okay, maar of me dat lukt? Hoe dan ook kan ik je meedelen dat hare majesteit bereid is om je in alles gelijk te geven zo lang het maar niets kost... Dat vind ik jammer. Eerherstel is tenslotte niet goedkoop! Zelf zou ik je graag schadeloos stellen (en meer dan dat) maar mijn financiële middelen zijn nou eenmaal niet toereikend.

  En het is volkomen waar. Nederland is net zo corrupt als de rest van de wereld. De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet. Beatrix is het daar niet mee eens maar ja, ze weet nou eenmaal niet beter. Logisch, want ze kent eigenlijk alleen al die corrupte VIP's die haar dagelijks omringen. De rest van de mensheid beziet zij met haar oningewijde zieltje eigenlijk vooral als speelgoed en geloof me, daar kan ze niets aan doen!

  Tsja, wat kan ik je verder nog zeggen? Ik hoop dat je weer gelukkig wordt en (los van alles en Beatrix) dat meen ik echt! En als het besmeuren van de Nederlandse vlag jou gelukkig maakt, vind ik dat niemand het recht heeft om je dat te beletten! 

  Wat moeten we trouwens met al die wapperende vodjes? In de houding gaan staan of zo? En brallen dat we van Duits bloed zijn? Gaan kwispelen vanwege het Oranje-Gevoel? Ze zo nu en dan een sopje geven? Kijken of de buren hun vlag wel hebben uitgehangen? Nee zeg, die aso's zijn regelrechte landverraders... Foei! Ofwel: Wie de vlag eert valt er bij in slaap!

  Met hartelijke groet,
  Vincent


  Hallo Domkop

  Zo 14 December 2008 19:44 | waarheenbeatrixdernederlanden |

  Beste Vincent Brunott,

  Ik wil graag van jou weten: wat ben je nu eigenlijk: de minnaar van jouw Hare nep majesteit, grapjas of Marijke de boodschapper? Dit omdat jij dom bent.
  Natuurlijk moet jouw nep majesteit mij gelijk in alles geven; want als puntje bij paaltje komt kunnen vuile handen niet tegen schone handen. Noch is eer te koop, dus dwaalt niet. En oordeel mij niet naar jouw gewoonte schadeloos.
   
  Als Nederland net zo corrupt is als de rest van de wereld zoals jij zegt; ik weet het niet. Waar ik wel zeker van ben, is dat Aruba en de Antillen leergeld betaald hebben en besmet zijn geraakt met Nederlandse corruptie (regering en jouw nep majesteit)
  Als ik niet beter wist, had ik de waarheden van jouw nep majesteit niet geopenbaard en niemand durft een woord tegen mij te zeggen. En integriteit is niet te koop. Bovendien, de duivel weet dat hij in zijn laatste tijd zit. Het is niet voor niets dat mijn Verlosser hem gezegd heeft ‘Ga weg, Satan!’ Want er staat geschreven: “Aanbid de Heer, uw God, vereer alleen hem.” Matteüs 4:10
   
  Terwijl miljoenen de rotzooi van het rood, wit en blauw en het Wilhelmus eert. Ik, de heer Carlos Severino Tromp, ben de enige buitenlander met licentie in Nederland die op de vlag lopen en scheuren mag terwijl het Wilhelmus klinkt. En bestaat niemand die iets tegen mij zeggen mag want als puntje bij paaltje komt, is het onmogelijk om Integriteit te kopen! Marionetten mogen wel domme dingen schrijven om hun frustraties af te reageren.
  Heer Vincent Brunott, ik bedank u voor uw reactie, terwijl ik u al het beste toewens voor uw toekomst,
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Om u te dienen,
   
                                                                                             
  Carlos Severino Tromp, de vertegenwoordiger van de
  naakte waarheid en de zuivere waarheid.
   
  www.koninginnlwatismensenrechten.com                                     
  www.dutchkingdomclassjustice.info                                                               
  www.arubainjustice.com                                                                                            
   
  Meer weten, kijk snel op:You Tube carlos13tromp & tromp13carlos
  Voor meer duidelijkheid op Google: Carlos Severino Tromp
   

  Re: Carlos

  Ma 15 December 2008 15:01 | Vincent Brunott |

  Beste Carlos,

  Wie de vlag eert valt er bij in slaap. Zegt dat niet genoeg? Hoe dan ook: Dank je voor je beste wensen. Ik heb het gevoel dat je dat toch wel een beetje meent. En zo niet, tsja, pech gehad.

  Hartelijke groet,
  Vincent

  PS: Ik werk niet voor de koningin en als het aan mij had gelegen waren Aruba en de Antillen altijd zelfstandig gebleven. Ik zie veel in samenwerking, in van elkaar leren en in eerlijk handel drijven maar ik zie niets in koloniseren!