Microsoft dicht beveiligingslek op advies van klanten

vrijdag 6 januari 2006 12:22 | Frank | 3026 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Microsoft is al klaar met de oplossing voor het beveiligingslek in het Windows-besturingssysteem.

Onrust
De update voor het programma dat het lek dicht, komt vandaag, zo is de bedoeling. Microsoft wilde eerder deze week geen haast maken, maar door de groeiende onrust onder gebruikers is dat nu toch gebeurd. Het lek maakte computers kwetsbaar voor hackers.Misbruik

Het lek in het grafische deel van Windows werd vorige week ontdekt. Sindsdien zijn honderden pogingen ondernomen om de kwetsbaarheid te misbruiken. Het aantal gedupeerden is volgens Microsoft beperkt gebleven.

Dus heb je een windows-kijkdoos: Installeren die hap!
Bron: RTL
Externe link: http://www.rtl.nl

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela