De Bilderberg meeting van 2007

Do 11 Januari 2007 19:43 | Frank | 7127 keer bekeken | 1 reactie | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Hoogzwanger en toch vliegen? Máxima wel. Ze gaat samen met Willem-Alexander met koningin Beatrix mee op staatsbezoek naar Turkije, van 27 februari tot 2 maart. Al zou het goed mogelijk zijn dat de Bilderberg vergadering daar gehouden word dit jaar en Bea even voorbereidende gesprekken moet gaan voeren. Om even het een en ander te regelen over de toevoeging van Turkije aan haar europese droom.

Beatrix bezoekt in Turkije de steden Ankara, Istanbul en Kayseri. Het bezoek zou eigenlijk eind januari al plaats vinden, maar werd uitgesteld. Voor de koningin is dat een voordeel: misschien is eind februari de formatie afgerond. Dan kan er een ’echte’ - niet demissionaire - minister van buitenlandse zaken met haar mee.

Bilderberg fileVolgens de sabah zou het wel eens zo kunnen zijn dat de Bilderbergers in Istanbul komen vergaderen. Die krant schrijft: "The Bilderberg forum will be held in Ã?°stanbul next year. "Bilderberg Conference" gathering politicians, businessmen, managers and journalists to discuss the global military, economic and political issues is evaluated as "semi confidential debate forum" as no announcement was made regarding its content."

Maar het zou ook wel eens Frankrijk kunnen zijn. At 42:15 of this video, Jim Tucker talks about the next bilderberg meeting and he says that the conference may be in France? O ja, daar was Bea vandaag...

Koningin Beatrix is vandaag, donderdag 11 januari 2007, in Parijs aanwezig bij de viering van het 50-jarig bestaan van het Institut Néerlandais, het Nederlands cultureel centrum in Parijs. Dit heeft de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD) laten weten.

Op vorige meetings waren onder andere uit Nederland aanwezig:

 1. Netherlands, M.H. the Queen of The
 2. Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
 3. Kleisterlee, Gerard J. President and CEO, Royal Philips Electronics
 4. Verhagen, Maxime J.M. Parliamentary Leader, Christian Democratic Appeal (CDA)
 5. Wellink, A.H.E.M. President, De Nederlandsche Bank

Ja het blijft natuurlijk speculeren met zo'n geheimzinnige club die niet over de inhoud van hun debatten wil praten met ons. Alleen over ons....

word gevolgd...

Bron: AD / bilderberg.org

Reacties

  Bilderberg groepje spelen 'for kids'

  Di 13 Februari 2007 20:46 | Frank |

  De Young Bilderberg Conference is een directe afgeleide van de in 1954 door Prins Bernard georganiseerde Bilderberg Conferentie. Gehuld in dezelfde geheimhouding en alleen op uitnodiging. Dus je pappie of mammie moet wel lid zijn van de echte Bilderbergers.

  De Young Bilderberg Conference biedt een platform voor jonge managers om een mening te vormen over ontwikkelingen in de maatschappij en om daaraan een bijdrage te leveren. De eerste bijeenkomst in het voorjaar van 2005 in Bilderberg Hotel Lauswolt was een groot succes. Voorafgaand aan de uitreiking van Young Captain Award werd een tweede bijeenkomst georganiseerd. Voor 2006 zijn er wederom twee bijeenkomsten gepland. Deelname geschiedt op strikt persoonlijke uitnodiging.


  Meedoen met Young Bilderberg?
  Ben je geïnteresseerd in de Young Bilderberg Conference bijeenkomsten en wil, je ook uitgenodigd worden? Dit kan, mist je jonger bent dan 40 jaar. Stuur een e-mail naar YoungCaptainAward@interlace.nl en meld je aan.

  Vergeet niet de volledige adresgegevens, ook e-mail adres en mobile telefoon én de bedrijfsnaam en je functie te vermelden. Je krijgt dan van ons bericht over de volgende bijeenkomsten.


  Die veertig jaars grens kan je met een korrel zout nemen als je naar de foto's kijkt


  Initiatiefnemers van de YCA
  Bilderberg Hotels & Restaurants - http://www.bilderberg.nl  
  Interlace executive search - http://www.interlace.nl
  Dagblad De Telegraaf - http://www.telegraaf.nl

  Programma 2006


  14 september
  Op 14 september komen de deelnemers van de bijeenkomst van juni voor het eerst in teams bij elkaar om over het thema " Hoe maken we Nederland meer/ weer aantrekkelijk voor talent " te spreken. Het is de bedoeling dat de 6 teams dit thema aangrijpen om actief een bijdrage te leveren aan de oplossing van deze vraag.

  14 december
  De zes Young Bilderberg teams geven een tussenstand tijdens de laatste bijeenkomst dit jaar. Bovendien wisselen ze ideeën en acties uit zodat bij de volgende bijeenkomst in maart 2007 de definitieve resultaten gepresenteerd kunnen worden.


  Programma 2007


  Vooralsnog onbekend