Zembla: Het complot van 11 september. (video)

maandag 11 september 2006 09:25 | Frank | 4456 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Het complot van 11 september. Vijf jaar na de aanslag op het World Trade Center in New York gelooft bijna de helft van de Amerikanen niet in een officiële lezing van de gebeurtenissen en wil een nieuw onderzoek. Op het internet gonst het van de complottheorieën die zich baseren op onverklaarbare vragen en mysteries.

Vrijwel geen enkele politicus of journalist wil zijn handen er aan vuil maken en doet het af als onzin. Een onderzoek naar wat er waar kan zijn van deze complottheorieën, met medewerking van wetenschappers, luchtvaartdeskundigen en explosievenexperts. Samenstelling en regie: Kees Schaap. Mocht je de uitzending hebben gemist hier kan je die alsnog bekijken.

Bron: zembla / ned 3

 Quote

De gedachte manifesteert zich in het woord, het woord manifesteert zich in de daad, de daad ontwikkelt zich tot een gewoonte, en de gewoonte verhardt zich tot een karakter. Sla dus acht op de gedachte en waar ze u brengt, en laat haar voortkomen uit liefde ontstaan uit begaanheid met alle wezens. Zoals de schaduw het lichaam volgt, zo worden wij wat we denken.
Onbekend