Cocaïne in europarlement !!

woensdag 21 december 2005 00:13 | Frank | 3669 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
BRUSSEL - Verslaggevers van de Duitse commerciële televisiezender hebben in toiletten van het Europees Parlement in Brussel tal van sporen van cocaïne gevonden. Dat zullen ze donderdagavond melden in het programma Akte05 van de zender.

In totaal zijn 41 sporen aangetroffen in 46 monsters die de verslaggevers hebben verzameld in toiletten van het gebouw. In het EP-gebouw in Brussel werken enkele duizenden personen. Naast vergaderzalen zijn er ook bureaus voor alle 732 europarlementariërs. Vijf jaar geleden vonden verslaggevers van Sat1 al cocaïnesporen in 22 van 28 in het Duitse parlement, de Bondsdag, verzamelde monsters. Volgens presentator Ulrich Meyer van Akte05 gaat het er niet om met de vinger naar bepaalde personen te wijzen.

Een woordvoerster van het Europees Parlement zegt dat het "moeilijk is te reageren op een bericht in de media, waar wij van tevoren niet van op de hoogte zijn gesteld". Ook vraagt zij zich af of Sat1 legaal heeft gehandeld. Verder vindt het parlement het "lastig te reageren op een onderzoek waarvan wij niet weten welke officiële instanties erbij betrokken zijn geweest".

Bron: punt.nl
Externe link: http://ridder.punt.nl

 Quote

"De Matrix is overal. Het is rondom ons, zelfs in deze kamer. Je kunt het zien als je naar buiten kijkt of de televisie aan zet. Je voelt het als je naar het werk gaat, of naar de kerk en wanneer je de belasting betaalt. Het is de wereld die over je ogen is getrokken om je te verblinden voor de waarheid."
Morpheus in The Matrix