Geen seks op erotisch dansfeest

woensdag 1 februari 2006 18:08 | Frank | 3742 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen
De politie van nijmegen heeft de directie van megadiscotheek The Matrixx expliciet verboden dat er seks plaatsheeft tijdens de erotische danceparty Erotixx aankomende zaterdag. Volgens een politie woordvoerder is seks in een discotheek op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) verboden.

Dat heeft eigenaar D. Brons van The Matrixx woensdag bevestigd. Brons en zijn mede-eigenaar Krebbers zijn verbijsterd over het seksverbod. „Erotixx word 4 x per jaar gehouden. We hebben altijd een zogenoemde darkroom en er is nog nooit iets ernstigs gebeurd. Tijdens Erotixx gaat het ook niet om keiharde extreme seks, het is meer een dansfeest voor hetero's met een soft-erotisch tintje”, aldus Brons.
Bron: FOK! / RTL / Telegraaf
Externe link: http://www.YaYaBLa.nl

Reacties

    Nou ja zeg......

    woensdag 1 februari 2006 20:23 | Webskater |

    Nou een darkroom is niet voor niets een darkroom..... zal er wel lekker druk zijn van het weekend..... waar zijn de kurken ????


 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela