Berlusconi: geen seks meer tot verkiezingen

maandag 30 januari 2006 02:44 | Frank | 3471 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
ROME - De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft beloofd dat hij tot de verkiezingen op 9 april geen seks meer zal hebben. Dat heeft de Italiaanse krant Il Giornale zondag gemeld. Volgens de conservatieve Milanese krant, die in handen is van Paolo Berlusconi, de broer van de premier, deed Berlusconi de belofte zaterdag toen hij op campagne was op Sardinië.

De populaire tv-priester Massimiliano Pusceddu prees Berlusconi omdat hij de familiewaarden hoog in het vaandel heeft en beloofde dat zijn eigen aanhangers de premier zouden steunen omdat "als links de verkiezingen wint, dat het morele einde betekent van dit land". Daarna gaf hij hem zijn zegen. Berlusconi antwoordde, lachend: "Beste Vader Massimiliano. Ik wil u hartelijk bedanken. Ik zal proberen aan uw verwachtingen te voldoen, en ik beloof u vanaf nu tweeënhalve maand van volledige seksuele onthouding, tot 9 april." Berlusconi neemt het bij de verkiezingen op tegen de centrumlinkse oud-premier Romano Prodi.

Bron: Telegraaf (en anderen)

 Quote

' Ik Denk '.Geheim van je succes;Imponeer ze met je scherpe vernuft en veelzijdige kennis, maar pas op dat je diepte niet opoffert aan oppervlakkigheid.En, duizendpoot, je kracht wordt ondermijnd als je je projecten niet afmaakt.
Elysee