Berlusconi: geen seks meer tot verkiezingen

maandag 30 januari 2006 02:44 | Frank | 3140 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
ROME - De Italiaanse premier Silvio Berlusconi heeft beloofd dat hij tot de verkiezingen op 9 april geen seks meer zal hebben. Dat heeft de Italiaanse krant Il Giornale zondag gemeld. Volgens de conservatieve Milanese krant, die in handen is van Paolo Berlusconi, de broer van de premier, deed Berlusconi de belofte zaterdag toen hij op campagne was op Sardinië.

De populaire tv-priester Massimiliano Pusceddu prees Berlusconi omdat hij de familiewaarden hoog in het vaandel heeft en beloofde dat zijn eigen aanhangers de premier zouden steunen omdat "als links de verkiezingen wint, dat het morele einde betekent van dit land". Daarna gaf hij hem zijn zegen. Berlusconi antwoordde, lachend: "Beste Vader Massimiliano. Ik wil u hartelijk bedanken. Ik zal proberen aan uw verwachtingen te voldoen, en ik beloof u vanaf nu tweeënhalve maand van volledige seksuele onthouding, tot 9 april." Berlusconi neemt het bij de verkiezingen op tegen de centrumlinkse oud-premier Romano Prodi.

Bron: Telegraaf (en anderen)

 Quote

Noem mij bij mijn diepste naam Mijn moeder is mijn naam vergeten, mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen weten? Noem mij, bevestig mijn bestaan, laat mijn naam zijn als een keten. Noem mij, noem mij, spreek mij aan, o, noem mij bij mijn diepste naam. Voor wie ik liefheb, wil ik heten.
dichter zonder naam