Man vraagt aandacht als moordenaar Seveke

zaterdag 13 januari 2007 01:27 | Frank | 3074 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

en 35-jarige man uit Nijmegen heeft zich donderdag valselijk gemeld bij de politie in zijn woonplaats als de moordenaar van Louis Sévèke. Tijdens een verhoor bekende hij dat hij zich voordeed als dader omdat hij nergens anders terecht kon, meldt de politie.

De man verscheen donderdagmiddag in verwarde toestand op het hoofdbureau van de politie. Na zijn bekentenis werd hij vastgezet. Uit onderzoek bleek echter dat hij niets met de moord te maken had. De man is vrijdag weer vrijgelaten.

De linkse activist Louis Sévèke werd in november 2005 neergeschoten in het centrum van Nijmegen. De dader is nog altijd spoorloos. Een uitzending van Opsporing Verzocht leverde begin dit jaar nog dertig tips op voor de politie.

Bron: Nieuws.nl
Externe link: http://www.nieuws.nl

 Quote

Noem mij bij mijn diepste naam Mijn moeder is mijn naam vergeten, mijn kind weet nog niet hoe ik heet. Hoe moet ik mij geborgen weten? Noem mij, bevestig mijn bestaan, laat mijn naam zijn als een keten. Noem mij, noem mij, spreek mij aan, o, noem mij bij mijn diepste naam. Voor wie ik liefheb, wil ik heten.
dichter zonder naam