De manier waarop we waarnemen

Do 20 April 2006 11:02 | Frank | 2883 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Het grootste probleem op Aarde is de manier waarop we waarnemen. De manier waarop we waarnemen, brengt ons steeds weer in vele problemen. Dat komt omdat we onze beslissing maken op grond van wat onze zintuigen (zien, horen, enz.) ons tonen. Maar onze zintuigen zijn heel erg beperkt. En we zijn erg beperkt in het verbinden van zaken.

Zoals David Icke uitlegt gedetailleerd uitlegt in zijn boek "Infinite love is all there is, everything else is illusion" ("Onbegrensde liefde is alles wat er is, al het andere is illusie"), kunnen we maar een heel klein percentage zien van het volledige spectrum. Dat hele kleine deel van wat we zien van de werkelijkheid, bepaalt de meeste van al onze beslissingen. "What You See Is What You Get", WYSIWYG, kan een middel zijn van de machtigen, om dit in de geesten van de mensen te plaatsen, terwijl we allemaal zouden moeten weten, dat wat we krijgen voorgeschoteld, verre van de hele werkelijkheid is. In feite gebruiken de machtigen op Aarde, en dat zijn vaak niet de mensen die je steeds ziet op televisie (dat zijn meestal marionetten), deze regel steeds weer om ons te bombarderen met angst en haat, zodat ze aan de macht kunnen blijven. Het zijn de genialen achter de schermen, die beslissen wat we moeten denken en ze doen alles wat ze kunnen om ons te laten denken wat goed uitkomt voor hun plannen.

De 11e september 2001 is een zeer goed voorbeeld hiervan. 9/11 kan gezien worden als "Show time!". Er is veel aan gedaan om de wereld te laten zien, hoe slecht de terroristen zijn, zodat ze een doorgaande oorlog kunnen hebben, niet de oorlog tegen terreur, maar de oorlog VAN terreur. Door deze fantastische show op onze televisie, 'zien is geloven', wordt ons reptielenbrein geactiveerd, wat een overblijfsel is van onze primitieve staat in de geschiedenis van evolutie. Dit reptielenbrein gaat meestal over 'overleven', zoals de dinosaurussen toen nodig hadden, want het was eten of gegeten worden, doden of gedood worden. Angst, haat, meer en meer willen krijgen, al deze aspecten zitten in het reptielenbrein. We hebben het allemaal. Het reptielenbrein is ook erg ontvankelijk voor beelden - dus geldt hier ook weer: 'zien is geloven'. Overbodig te noemen is het, dat de 9/11 show geheel om beelden ging. Ze hebben er veel aan gedaan om het reptielenbrein te activeren, om ons in een angstige en gecontroleerde staat van emoties te krijgen.

Alle gebeurtenissen die plaatsvonden op die 11e september, ruiken van hier naar Timboektoe. Er klopt zoveel niet aan het officiële verhaal, dat het inderdaad meer gaten heeft dan Edammer kaas. Je weet niet eens waar je moet beginnen en het is niet allemaal alleen maar paranoia, weet je. Veel van de beweringen die gedan zijn, dat de aanslagen en gebeurtenissen lang vantevoren zijn gepland, zoals één van de vele voorbeelden dat de gebouwen naar beneden gehaald werden op de manier van een gecontroleerde sloop, worden ondersteund door een enorme stapel van onderzochte informatie. Maar het wordt zwaar genegeerd, omdat mensen het niet willen geloven - ze willen geloven dat de wereld niet zo slecht is. Maar dat is het wel, sorry. En de media zijn in handen van de machtigen op Aarde, omdat alles hier beneden om geld draait. En geld is iets waarvan de machtigen op Aarde in bezit zijn.

Door apollo
Lees hier verder

Bron: Apollo