RFID Inkt vervangt de RFID chip

Vr 9 Februari 2007 21:05 | Frank | 9902 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Sinds bankiers de geldpers in handen hebben ziet het er voor de burger niet best uit, een geldloze maatschappij, onder de noemer “kostenbesparing” komt steeds dichterbij.

Lekker makkelijk een chip in je arm waarop je saldo en je medische gegevens staan. Zo zal het ongeveer gebracht gaan worden binnen afzienbare tijd. Althans dat was tot voor kort mijn denkbeeld. Want een Amerikaans bedrijf heeft nu een speciale inkt ontwikkeld waarmee dieren en mensen eenvoudig te identificeren en te volgen zijn. De Radio Frequency Identification (RFID) inkt bevat geen metalen en zou 100% biocompatible zijn, maar Somark Innovations wilde verder niet zeggen waar het materiaal wel uit bestaat. Als we een van de eigenaren mogen geloven is de inkt veilig voor zowel dieren als mensen, en kan die straks gebruikt worden voor proefdieren, huisdieren, vlees, militair personeel en TBS'ers.Via kleine naalden wordt de inktcapsule op de vacht van het dier of mens aangebracht, iets wat binnen 10 seconden te doen is. De inkt vormt dan een soort laag en is van iets meer dan een meter uit te lezen. Dus als je binnenkort een tattoo laat zetten, vraag dan wel om rfid vrije inkt 

RFID InktNiks nieuws, is al uitgevonden in Auschwitz-Birkenau, Treblinka en Sobibor hoor ik u denken. De inkt die ze daar gebruikten was al binnen 2 seconden te lezen. Zover gaat het hier nooit komen toch?

Maar wat als meer dan 50% van de bevolking per referendum beslist dat iedereen zo'n chip moet nemen of uitgesloten wordt van:

 

1. Economisch verkeer, inclusief boodschappen doen?
2. Men geen verzekering meer kan afsluiten voor ziekte, reizen etc.?
3. Men daardoor buiten de maatschappij komt te staan?

ONZIN??

Hoeveel mensen zijn gaan stemmen voor het referendum over de Europese grondwet?

62%

Hoeveel waren er tegen?

60% ?

NIET AANGENOMEN! (maar wordt uiteindelijk toch door uw strot gedrukt door het nieuwe kabinet)

Tja we leven in een democratie en een vlugge berekening leert dat slechts 35-40 % van de stemgerechtigde bevolking nodig is ( dus ongeveer 20 % van heel de bevolking) die hiermee de wil kan opleggen aan de andere 80% van de bevolking.

Experts voorspellen dat de RFID Inkt uit zal groeien tot een $ 16 billion dollar business in de komende 10 jaar. So beware!!

 

Bron: YaYaBLa

Reacties

  Kodak's Eetbare RFID Chip

  Do 15 Februari 2007 16:45 | Truthseeker |
  Kodak vraagt patent op eetbare rfid-tag aan

  14 februari 2007

  Kodak heeft patent aangevraagd op een ’systeem om de inname van medicijnen in de gaten te houden’. Het centrale element van de vinding is een rfid-tag die opgepeuzeld dient te worden.

  Rfid-tags zijn chipjes ter grootte van enkele millimeters, die een uniek identificatiesignaal uitzenden als ze door een radiosignaal worden gepingt. Volgens Kodak zijn de bewuste tagjes niet schadelijk en zijn ze bewust broos ontworpen. Bovendien scheiden ze ermee uit na een bepaalde periode van blootstelling aan stoffen die in het spijsverteringskanaal voorkomen.

  Om de chips op smaak te brengen worden ze gelardeerd met een laagje gelei, dat na korte tijd in de maag oplost. De patiënt wordt na inname naast een radio-ontvanger geplaatst die de voortgang van de tags door het lichaam in de smiezen houdt. Kodak stelt dat vergelijkbare tags ook in kunstledematen kunnen worden ingebracht, zodat er makkelijker op verschuivingen of erosie daarvaan gecheckt kan worden. Ook zou er mee kunnen worden gecontroleerd of een patiënt wel echt de voorgeschreven pillen heeft geslikt.

  Bron: Tweakers

  Hitachi's mini-mini RFID Chip

  Vr 16 Februari 2007 01:49 | Truthseeker |
  Vond je deze RFID CHIP ter grootte van een rijstkorrel ook altijd zo klein? 

  Ik wel.....


  KLEIN?????????


  .........Tot aan vandaag..............
  RFID 'Powder' - World's Smallest RFID Tag

  The world's smallest and thinnest RFID tags were introduced yesterday by Hitachi. Tiny miracles of miniaturization, these RFID chips (Radio Frequency IDentification chips) measure just 0.05 x 0.05 millimeters.

  The previous record-holder, the Hitachi mu-chip, is just 0.4 x 0.4 millimeters. Take a look at the size of the mu-chip RFID tag on a human fingertip.

  Hitachi mu-chip RFID
  (Hitachi mu-chip tiny RFID tag)

  Now, compare that with the new RFID tags. The "powder type" tags are some sixty times smaller.

  Chips & Hair!
  (Powder RFID chips next to a human hair)

  The new RFID chips have a 128-bit ROM for storing a unique 38 digit number, like their predecessor. Hitachi used semiconductor miniaturization technology and electron beams to write data on the chip substrates to achieve the new, smaller size.

  Hitachi's mu-chips are already in production; they were used to prevent ticket forgery at last year's Aichi international technology exposition. RFID 'powder,' on the other hand, is so much smaller that it can easily be incorporated into thin paper, like that used in paper currency and gift certificates.

  lees hier verder.