Amerikaan reed naar ziekenhuis met kogel in zijn hoofd

vrijdag 30 december 2005 21:22 | Frank | 2976 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
PORT ORANGE - Een Amerikaan in de staat Florida, die blijkbaar in zijn slaap in zijn hoofd is geschoten door zijn vriendin, wist van niets toen hij donderdagochtend wakker werd. Wel viel hem op dat hij bloedde. Daarom vroeg hij zijn vriendin of ze hem had geslagen. Ze zei echter van niets te weten. Omdat het bloeden aanhield reed de 53-jarige Glen Thomas Betterley naar zijn werk, liet een briefje achter voor zijn baas en zette koers naar het ziekenhuis.

Eenmaal In het ziekenhuis aangekomen werd onmiddelijk besloten dat hij moest worden geopereerd omdat bleek dat er een kogel in zijn hersenen zat. Ondanks de zware ingreep verkeerde hij vrijdag in stabiele toestand. Terwijl Betterley werd behandeld belde de politie met zijn vriendin, de 65-jarige Emma Lorene Larsen, en hoorde een schot. Larsen werd thuis dood aangetroffen. Ze had een schotwond aan haar hoofd.

Bron: Telegraaf

 Quote

Respecteer alles wat leeft en geniet van de natuur. Wanneer er diersoorten worden uitgeroeid en de natuur wordt vervuild, tekent de mensheid zijn eigen ondergang.
Mikao Usui