Amerikaan reed naar ziekenhuis met kogel in zijn hoofd

vrijdag 30 december 2005 21:22 | Frank | 2865 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
PORT ORANGE - Een Amerikaan in de staat Florida, die blijkbaar in zijn slaap in zijn hoofd is geschoten door zijn vriendin, wist van niets toen hij donderdagochtend wakker werd. Wel viel hem op dat hij bloedde. Daarom vroeg hij zijn vriendin of ze hem had geslagen. Ze zei echter van niets te weten. Omdat het bloeden aanhield reed de 53-jarige Glen Thomas Betterley naar zijn werk, liet een briefje achter voor zijn baas en zette koers naar het ziekenhuis.

Eenmaal In het ziekenhuis aangekomen werd onmiddelijk besloten dat hij moest worden geopereerd omdat bleek dat er een kogel in zijn hersenen zat. Ondanks de zware ingreep verkeerde hij vrijdag in stabiele toestand. Terwijl Betterley werd behandeld belde de politie met zijn vriendin, de 65-jarige Emma Lorene Larsen, en hoorde een schot. Larsen werd thuis dood aangetroffen. Ze had een schotwond aan haar hoofd.

Bron: Telegraaf

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh