Straatsteen luistert diplomaten af.

maandag 23 januari 2006 11:07 | Frank | 2338 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
MOSKOU - De Russische inlichtingendienst FSB verdenkt Britse diplomaten van spionage. Dat zei een medewerker van de FSB maandag in reactie op een uitzending van de Russische televisiezender Rossija.

In het programma van Rossija, dat zondagavond laat werd uitgezonden, kwamen mensen aan het woord die zeiden dat ze FSB-agenten waren. De geïnterviewden stelden dat Britse spionnen geavanceerde zendappparatuur in een namaaksteen in een straat in Moskou hadden verborgen. Medewerkers van de Britse ambassade zouden geregeld op de steen lopen. Met een zakcomputer zouden ze gevoelige informatie opslaan die in de steen was achtergelaten.

Met een verborgen camera toonde Rossija beelden van mensen die op de steen liepen. Ook liet het televisiestation zien hoe een man met de steen wegliep.

Bron: Telegraaf

 Quote

Self-containment comes when one recognizes that the direction of personal energies, wethever pphysical, emotional, mental(ideas, beliefs, labels, interpretations)consicious or sub-concious is an atteneble level of personal mastery and exist as an implied responsibility that becomes with the gift of Free Will Choice .The more responsibel you become the greater freedom and personal empowerment you will know.
Amentiproject