Straatsteen luistert diplomaten af.

maandag 23 januari 2006 11:07 | Frank | 2329 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
MOSKOU - De Russische inlichtingendienst FSB verdenkt Britse diplomaten van spionage. Dat zei een medewerker van de FSB maandag in reactie op een uitzending van de Russische televisiezender Rossija.

In het programma van Rossija, dat zondagavond laat werd uitgezonden, kwamen mensen aan het woord die zeiden dat ze FSB-agenten waren. De geïnterviewden stelden dat Britse spionnen geavanceerde zendappparatuur in een namaaksteen in een straat in Moskou hadden verborgen. Medewerkers van de Britse ambassade zouden geregeld op de steen lopen. Met een zakcomputer zouden ze gevoelige informatie opslaan die in de steen was achtergelaten.

Met een verborgen camera toonde Rossija beelden van mensen die op de steen liepen. Ook liet het televisiestation zien hoe een man met de steen wegliep.

Bron: Telegraaf

 Quote

Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten, zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden, legers mieren verdwaasd rondtrekken, trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek, bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen, als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven, weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.
waarschinlijk een indiaan