Europa en VS worden één

Wo 9 Mei 2007 13:18 | Frank | 3981 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Er is verbazend weinig aandacht besteed aan het feit dat de Verenigde Staten en de Europese Unie deze week een nieuwe transatlantische overeenkomst hebben ondertekend. Die stille handjeklap ziet er op toe dat de regelgeving “geharmoniseerd” wordt en dat de basis gelegd is voor een samengaan van de US en de EU in één enkele markt. Een grote stap op weg naar een nieuwe wereldorde, ofwel novus ordo seclorum...

Terwijl de massa overspoeld werd door berichtgeving over klimaatveranderingen, zijn verdragen getekend die effect hebben op het leven van elke bewoner van deze planeet, zonder dat de pers hier noemenswaardige aandacht aan besteedde.

De voorstanders en architecten van de nieuwe wereldorde hebben lang en hard achter de schermen gewerkt om een geleidelijke erosie van de zeggenschap van nationale regeringen te bewerkstelligen, via de harmonisatie van alle gebieden van ons leven op economisch, sociaal, cultureel en omgevingsbeheer.

In 2003 heeft de BBC documenten ontdekt die bevestigen dat zowel de EU als de Euro oorspronkelijk uitgedacht is door de geheimzinnige Bilderberg Groep, en wel 50 jaar vóór de implementatie van de Euro.

Het volgende, de North American Union, staat al op de rails volgens interne documenten van de (niet gekozen) deelnemers aan de Coucil of Foreign Relations. De North American Union spiegelt zich aan de EU van de Bilderberg-documenten. Er wordt melding gemaakt van aanbevelingen van de Bilderberggroep dat privé organen gevormd dienen te worden om de overeenkomsten tussen Canada, Mexico en de United States te stroomlijnen.

Het document stelt;
“Om een regelmatige injectie van creatieve energie te bewerkstelligen in de verschillende pogingen gerelateerd aan de Amerikaanse integratie, dienen de drie regeringen een onafhankelijke commissie van adviseurs aan te stellen. Deze commissie dient te worden samengesteld uit eminente personen die niet gerelateerd zijn aan deze regeringen, voor een periode van enkele jaren om onafhankelijkheid te waarborgen. Hun mandaat is om op creatieve manier nieuwe ideeën te genereren vanuit een Noord Amerikaans perspectief en in deze als publieke stem te fungeren voor Noord Amerika. Als aanvulling dienen enkele privé organen aangesteld te worden, die jaarlijks zullen bijeenkomen om de Noord Amerikaanse relaties te steunen conform de door de Bilderberggroep opgestelde regels”.

Lees hier het hele artikel

Bron: grenswetenschap.nl

Reacties

    the Amero

    Wo 9 Mei 2007 13:29 | Frank |

    Hoe lang nog voordat we één wereld currency hebben? Laat me je voorstellen aan de Amero

    ">http://www.youtube.com/watch/v/6hiPrsc9g98">