Anti-Bushsite verzamelt achterwerken

Di 29 Augustus 2006 22:01 | Frank | 2869 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Op de website kissmyassgeorge.com kunnen tegenstanders van de president een foto van hun achterwerk uploaden. Bij duizend foto's krijgt Bush een ingelijste poster toegestuurd.

De initiatiefnemer van de site, die zichzelf 'Paul' noemt en gezien zijn gebrekkige Engels en Duitse mailadres vermoedelijk geen Amerikaan is, verklaart dat hij Bush 'een hele gevaarlijke man' vindt.

Op de website staan thumbnails van ingezonden achterwerken. Dinsdagmiddag stond de teller op 152 stuks. Onderaan de pagina wordt gemeld dat bij het bereiken van duizend foto's een ingelijste poster met alle achterwerken naar de president zal worden gestuurd.

Volgens Paul zijn er tegenwoordig betere manieren om te demonstreren dan een betoging op straat. De initiatiefnemer vindt dat de president en zijn medewerkers de media manipuleren, en dat er 'een nieuw tijdperk van politieke strijd is aangebroken'. "Als we niet slechts lijdzaam als consument gemanipuleerd willen worden, moeten we dezelfde 'megafoon' gebruiken als de politici."

Volgens Paul zou een website als kissmyassgeorge.com de kracht van het world wide web kunnen aantonen, zowel in het verspreiden van informatie, als in het verschaffen van een platform aan mensen die hun mening willen uiten. Overigens waarschuwt de initiatiefnemer dat hij door de massale belangstelling moet uitwijken naar een andere server, waardoor de site de komende twee dagen offline zou kunnen zijn.

Bron: WebWereld

Reacties

    wansmakelijk !

    Di 29 Augustus 2006 00:00 | toulouse |

     No Zijn er geen andere middelen om die bende  Whistleoorlogsterroristen tegen te houden.


    Dit soort vulgaire acties geven hen alleen maar nog meer reden om door te slaan.