Recordoogst papaver in Afghanistan verwacht

Vr 18 Augustus 2006 09:45 | Frank | 3162 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

KABUL - Het totale areaal in Afghanistan waarop papaver wordt geteeld, is vergeleken met vorig jaar met meer dan 40 procent gegroeid. De toegenomen teelt leidt vermoedelijk tot een forse productiestijging, meldde een westerse bron betrokken bij drugsbestrijding in Afghanistan donderdag.

Papaverboeren gebruikten in 2006 circa 150.000 hectare landbouwgrond om het basisingrediënt voor heroïne te verbouwen. In 2005 was dat nog 104.000 hectare. De toename met 44 procent viel samen met het opvoeren van de antidrugscampagne door de VS en Groot-Brittannië.

Werkt goed he die antidrug antidrugscampagne mmm.

Bron: Nu.nl

Reacties

  Anit Drugsbeleid van de USA

  Zo 20 Augustus 2006 00:00 | Truthseeker |

  Even een paar stukjes quoten uit dit artikel:
  https://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DrBGetuigenis.html"">https://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DrBGetuigenis.html" target="_blank">http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DrBGetuigenis.html

  ">http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DrBGetuigenis.html


  GETUIGENIS VAN “DR. B.”
  Getuige in het Disclosure Project december 2000
  Vertaling: Hans Jochems voor Ufowijzer juli 2006
  Bron: Boek ‘Disclosure’ van Steven M. Greer.

  ................


  Afijn, dit is een langzaam proces, maar wij brengen het naar buiten. Ik houd me buiten bepaalde dingen, zoals de Kathy O'Brien zaak waar we over hebben gesproken. Ondanks dat ik er behoorlijk veel van afweet, zoals van project Monarch (het clandestien importeren van drugs door een duister regeringsprogramma). De reden dat ik daarmee in aanraking kwam, was omdat ik gedurende mijn ambt bij de regering, getuige was van een aantal cocaïne droppings, maar in die tijd wist ik niet wat het werkelijk was. Wat later kwam ik erachter wat het precies was en waarom het daar in Arkansas terecht kwam. Ik kwam er zeer dichtbij omdat het zwarte geld (duister kapitaal voor zeer geheime projecten) van dat opgebrachte drugsgeld kwam.

  Steven Greer: Van wat?

  Dr. B.: Van de cocaïne. Het werkt zo: wat de DEA doet als jij een Maffioso bent en je werkt samen met de CIA dan is het goed. Maar als je niet samenwerkt eindig je net zoals Manuel Noriega (vermoord), en dat is wat er met ze gebeurt.


  Manuel Noriega

  Maar de gangsters vallen logischerwijs zo weinig mogelijk op en als de DEA ze dan toch te pakken neemt, dan krijgen ze geen nationaal onthaal en een leuk verblijf in Florida.

  (Deze getuigenis mag dan bizar klinken, ik heb andere, heel goed geplaatste mensen geïnterviewd die deze zwarte projecten ook gekoppeld hebben aan de drugshandel. Eén, een senior SAIC (Science Applications International Corporation) uitvoerend directeur, vertelde mij rechtstreeks hiervan en hoe er een leger van 8000 man was dat niets anders deed dan importeren van drug’s onder de dekmantel van geheime projecten en operaties op een need to know basis. Hij verklaarde dat van de 8000 man die hierbij betrokken waren (vanaf 1997 toen wij er hierover spraken) er 2000 van hen gedood waren voor soms kleine veiligheidsovertredingen. Hij verzekerde mij dat dit een zeer geheime financieringsbron was en dat het ons land vernietigde, maar niemand durft een dergelijke dodelijke en machtige groep aan te pakken en ze te stoppen. SG)

  (Zoek bij Google Video de documentaire ‘THE TRUTH & LIES OF 911’ op en bekijk die. Erin komt een oud CIA-man aan het woord die exact uit de doeken doet hoe de CIA miljarden dollars per jaar verdient aan de drugs die men importeert. Het klinkt wellicht te gek voor woorden, maar na de documentaire denk je daar beslist heel anders over. Het machtige Amerika wordt geleid door een stelletje schurken waarvoor de doodstraf nog te mild is! Paul Harmans)

  http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/DrBGetuigenis.html