Ufo's gesignaleerd in Noord-Holland

Di 4 Juli 2006 09:45 | Frank | 6133 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Deze week hebben veel mensen in Noord-Holland ufo's gesignaleerd. De familie Heidelberg uit Huizen zag zaterdag zes oranje gekleurde bollen overvliegen. Een afbeelding en de opnames hiervan staan in het filmpje onder dit nieuwsbericht. Na deze melding kwam er een ufo-melding uit het Haarlemmermeerbos. Jan Pijnenburg zag tijdens het vissen "ronde oranje zwalkende ballen. Het kwam niet naar ons toe maar ging van ons af". Hij zag vrijwel hetzelfde als de mensen in Huizen.

Tijdens een bruiloft in een oud slot in Heemstede viel de stroom uit. Ze liepen naar buiten om te kijken wat er aan de hand was, en ineens waren ze de getuigen van ufo's die rondvlogen. Lisette van Dee was een van de bezoekers van de bruiloft. "In eerste instantie was het er eentje, een geel-oranjige bol. We dachten eerst aan een neervallend vliegtuig, maar toen kwamen er nog meer, een stuk of vijf of zes.".

Daarna stroomden de ufo-meldingen binnen. Een andere vrouw uit Huizen zag ze, een man uit Amstelveen en meer meldingen uit talloze andere plaatsen in Noord-Holland. Allemaal hadden ze hetzelfde verhaal.

Ufo-onderzoeker John Kuhles vindt dat we de ufo-verschijningen heel serieus moeten nemen. "Als je het allemaal optelt wordt het zeer interessant. Want zo vaak gebeurt het niet dat er zoveel meldingen tegelijk zijn. De hoeveelheid lichtjes is interessant. Dit is een hele serieuze melding".

Hij denkt dat het geheel niet zo simpel te verklaren is als je zou denken. "Misschien zijn er andere werkelijkheden, interdimensionale schepen, tijdreizigers van de toekomst of verschijnt de verloren beschaving Atlantis opnieuw. Er zijn veel hypotheses". De luchthaven Schiphol en de politie weten nog van niets.

Beluister hier het interview van vanmiddag: Editie Zuid (Doorspoelen naar 13min27)

Bekijk hier de video ( doorspoelen naar 7:06 )
Bron: FOK! / Niburu

Reacties