George W. Bush en The Order of Skull & Bones

Wo 4 Oktober 2006 01:44 | Frank | 6398 keer bekeken | 0 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Een andere Orde welke in de woelige tijden van de Illuminati en de grote winsten van het Huis Rothschild werd opgericht en direct verweven zit binnen de grote namen zoals Rockefeller en Rothschild, is de Anglo-Amerikaanse Orde van Skull & Bones. Deze Orde werd in 1832 gesticht door William Huntington Russell en Alphonso Taft. Russell was in 1830 naar Duitsland afgereisd om er te studeren, en verkreeg vanuit Duitsland dan ook de toestemming om in Amerika een Orde te stichten.

Zo werd George W. Bush, maar ook zijn ‘tegenhanger’ tijdens de verkiezingen, John Kerry, lid van deze orde. John Kerry de ‘democraat’ is tevens een verre neef van George W. Bush de ‘Republikein’. Veel onderzoekers (waaronder Antony C. Sutton - RIP), geloven dat de Orde van Skull & Bones een ‘Amerikaanse’ afdeling is van Weishaupts Illuminati. Dit word gedacht omdat deze orde een Duitse connectie kende, maar vooral omdat de orde in Amerika een hoge machtspositie inneemt. Ook omdat daarbij de connectie gezien wordt tussen het piramide symbool met het alziend oog welke op het 1 dollar biljet gedrukt staat. Deze laatste is een valse constatering te noemen, omdat dit het geld is van de (Europese) Federal Reserve en niet van Amerika zelf. Dit symbool staat dus gedrukt op geld wat niet onder controle staat van de Amerikaanse overheid, maar onder de controle van de Internationale bankiershuizen. De Federal Reserve heeft daarbij de zeggenschap over de druk, een instelling welke beheerd word door de Internationale privé bankiershuizen zoals Rothschild, Warburg en Rockefeller.

Daarom kunnen we absoluut niet de conclusie trekken dat Amerika de top van de huidige ‘Babylonische broederschap’ oftewel de hedendaagse ‘Illuminati’ is, omdat dit symbool toevallig op het geld gedrukt staat wat Amerika in de roulatie heeft. Ook kunnen we niet aan dit symbool zien dat Weishaupts Illuminati in die tijd richting Amerika is getrokken (iets wat weldegelijk in die tijd is gebeurd - alleen impliceert men dat Weishaupts Illuminati daarmee verdwenen was van het Europese toneel, en dat is een bikkelharde leugen). Op wat voor wijze de dollar word gedrukt is iets waar Amerika eigenlijk zelf niets over te zeggen heeft, want het is namelijk GEEN echt ‘Amerikaans’ geld. Hier dus ook weer een duidelijke stelling dat we het idee achter het symbool op het dollarbiljet in Europa moeten zoeken, en zeer zeker de goedkeuring hiervan.

De Orde van Skull&Bones is dan wel een ‘Illuminati’ orde te noemen, maar het is niet de top. Bij lange na niet. Net zo min als president Bush de ‘leider’ is van Amerika. Het is nonsens. De families binnen de orde zijn een belangrijke uitvoerende macht, dat zeker. Deze Orde werd gesticht in Connecticut aan de universiteit van Yale, en vele leden van de Bones orde waren (en zijn) zeer machtige mensen die zichzelf naast de slavenhandel ook bezig hielden met de directe handel in opium. De handel in thee, porselein, zijde en de opiumsmokkel was hetgeen waar met name de families Perkins, Forbes en Russell hun fortuin uit opbouwden. Sinds 1823 leidde Samuel Russell het grootste opiumcartel ter wereld (Russell & Co), en werd bekend als de grootste opiumbaas in Azië. Zeven jaar later smolten de syndicaten van Russell en Perkins samen. Hierdoor ontstond het grootste netwerk van opiumsmokkel in Amerika welke de opium exporteerde van Turkije naar China. Een onderdeel van het Russell opium-syndicaat was het bedrijf Sturgis & Co in China. De directeur van dit bedrijf was Warren Delano de II, welke de grootvader was van niemand minder dan President Franklin Delano Roosevelt. Russell had vele vrienden uit de Anglo-saksische elite die zichzelf enorm inlieten met de slavenhandel en de opiumsmokkel. Een aantal namen zijn John Cleve Green, welke vanuit zijn fortuin (vergaard aan de opiumsmokkel) de Princenton University een enorme schenking deed, John Murray Forbes (zijn zoon werd later de eerste president van Bell Telephone Company), Russell Sturgis (zijn kleinzoon werd de voorzitter van de Britse Barings Bank - en financierde de verdere opiumhandel richting het Oosten) en Abiel Abbott Low (hij stichtte de Columbia University en financierde haar jaren lang).

Diverse gebouwen worden door de namen van o.a. deze heren gesierd. Halverwege de 19e eeuw traden er nog meer families tot de orde toe. Een aantal bekende en ook zeer rijke families waren o.a. Payne, Harriman, Vanderbilt, Rockefeller, Weyerhauser, Davison, Low, Bush en Goodyear. In 1917 verscheen de eerste Bush op de ledenlijst van Skull & Bones, en sindsdien hebben de Bush-mannen elkaar opgevolgd tot anno vandaag.

Rituelen en Initiaties
De Orde van Skull & Bones is altijd erg precies te werk gegaan met een enorme zorgvuldigheid voor de selectie van nieuwe kandidaten. Lid worden kan alleen op uitnodiging (zoals zoveel geheime ordes dit doen). Skull & Bones selecteert op "Bloedlijn", het vermogen, en mogelijke genetische / erfelijke afwijkingen binnen de familie, en onderzoekt dit op vele generaties terug. De kinderen van de uitverkorenen kunnen in de toekomst rekenen op een uitnodiging van Yale, en zullen in hun laatste studiejaar toegelaten worden tot de Orde. De Orde selecteert sinds haar oprichting ieder jaar 15 nieuwelingen welke binnen de Orde worden toegelaten.

De nieuwelingen ondergaan een inwijdings ritueel, welke bij de orde bekend staat als "Tapnight". Ze worden een ruimte (bekend als kamer 322) ingeleid waar ze allerlei zeer bizarre rituelen ondergaan. Eén daarvan is het plaatsnemen in een doodskist welke wordt afgesloten. Dit is een ritueel wat binnen de vrijmetselarij bekend staat als het opnieuw geboren worden. In de kist sterven ze een symbolische dood, en zodra ze eruit komen zijn ze "herboren" binnen de Orde, en moeten ze vervolgens de oude wereld achter zich laten. Ieder lid van Skull & Bones heeft dit ritueel ondergaan binnen kamer 322. Verder worden door de Orde, buitenstaanders (het gewone volk) 'gentiles' (barbaren) genoemd.

Hierbij zweren ze eeuwige trouw aan de orde, wat betekent dat bijvoorbeeld de eed welke George W. Bush voor zijn presidentschap moest afleggen, voor hem van geen enkele betekenis was. Over het doodskist ritueel zei bijvoorbeeld Anton Szandor La Vey van de Church of Satan het volgende;

"Machtige krachten werken door de deelnemers van deze ceremonies heen, en veranderen hun leven op zeer dramatische wijze. Dit type ritueel is klassiek Satanisme" - Anton Szandor La Vey, Church of Satan in zijn boek "The Satanic Rituals - Companion to the Satanic Bible.

Lees hier verder

Bron: achtergeslotendeuren