Nieuwe krant onder de naam De Dictator

Vr 10 November 2006 16:13 | Frank | 2776 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Als het aan uitgeverij PCM ligt komt er, begin volgend jaar, een nieuwe gratis krant bij. Volgens investeerder Marcel Boekhoorn gaat  'De dictator'  binnen drie jaar het enige massamedium worden dat ons gaat informeren over het nieuws in de wereld.
YaYaBLa blijft gewoon kritisch hoor

Over drie jaar moet de krant het enige medium zijn dat drie miljoen mensen bereikt. De overige media zullen versnipperd zijn en bereiken dan nog hoogstens 800.000 mensen, zo hopen Van den Berg en Rogmans.

Volkskrant-hoofdredacteur Pieter Bilderberg Broertjes reageerde 'teleurgesteld' op deze beslissing, maar zei wel de mogelijkheden voor een gratis krant gelieerd aan de Volkskrant te blijven onderzoeken. Aldus de Elsevier.

Zeg nou later niet O, dat wist ik niet....

Bron: Elsevier / FEM Business

Reacties

  Nieuwe gratis krant gaat De Pers heten

  Za 9 December 2006 12:50 | Frank |

  De nieuwe gratis krant van geldschieter Marcel Boekhoorn gaat De Pers heten. Dat heeft maandblad Quote bekendgemaakt op zijn website.


  Huisjurist
  Philip van Wijngaarden, huisjurist van Boekhoorn, heeft het bericht bevestigd. "Het is een generieke naam, dus we moeten nog even kijken of hij juridisch is af te schermen," aldus de jurist.


  Half januari
  Boekhoorn, die veel geld verdiende met de verkoop van onder meer Bakker Bart en Telfort, maakte in juli bekend een gratis krant te willen starten. Het nieuwe dagblad moet vanaf half januari verschijnen.

  Verspreiding
  De Pers zal niet bij mensen thuis op de mat vallen, maar net zoals de andere gratis kranten Spits en Metro via het openbaar vervoer verspreid worden. Daarnaast komt het gratis dagblad ook onder meer bij tankstations te liggen om een andere en grotere groep lezers te bereiken.