Oppositieleidster VS noemt Chávez een schooier

vrijdag 22 september 2006 10:30 | Frank | 2146 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
WASHINGTON - De Venezolaanse president Hugo Chávez, die zijn Amerikaanse ambtgenoot George Bush eerder deze week bij de Verenigde Naties in New York „de duivel” noemde, is zelf niet beter dan een ordinaire schooier. Dat heeft de voorzitter van de Democratische fractie in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi donderdag gezegd.

„Ik geloof dat Hugo Chávez zichzelf beschouwt als een moderne Simon Bolivar (een belangrijke Zuid-Amerikaanse vrijheidsstrijder, red.), maar hij is niet meer dan een ordinaire schooier”, zei Pelosi. Ze vindt dat Chávez door Bush zo te bejegenen zijn privilege om voor de VN te mogen spreken heeft misbruikt en zichzelf en zijn land te schande heeft gemaakt. Pelosi geldt als een van de felste critici van de regering-Bush in de Verenigde Staten zelf.
Bron: Telegraaf

 Quote

You must understand the whole of life, not just one little part of it. That is why you must read, that is why you must look at the skies, that is why you must sing, and dance, and write poems, and suffer, and understand, for all that is life.
Krishnamurti