Drugdealer verstopt cocaïne in Kinder-eitjes

maandag 22 juni 2009 14:01 | Crimesite | 2823 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

De politie van de zone Brussel-West heeft een drugdealer opgepakt die cocaïne in Kinder-eitjes had verstopt. De man had 123 dosissen, in totaal 97 gram cocaïne, in eitjes verstopt en bracht de drugs zo aan de man. De dealer werd op heterdaad betrapt toen hij in Jette drugs, verstopt in Kinder-eitjes, verkocht aan een dakloze illegaal. De politie pakte hem op en voerde een huiszoeking bij hem uit. Daar vonden ze nog eens 123 cocaïne-dosissen verstopt in eitjes, naast 836 gram cocaïne, 638 gram marihuana en 329 gram hasj.

In het appartement lag ook nog 22.500 euro aan cash geld. Voorts vond de politie een precisieweegschaal, verschillende gsm's, een automatisch pistool en 170 kogels.

Bron: Crimesite

 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ??wereldbeeld??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.