Stem tegen de afbraak van de Wallen

maandag 7 september 2009 09:49 | Crimesite | 3816 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Dat we al vele keren het accent op de Wallen hebben gelegd en dan in het bijzonder op de afbraak er van zal geen onverwachts nieuws zijn. Wij willen als ''cultuurbehoeders'' een stapje verder gaan door zoveel mogelijk stemmen te verzamelen van mensen die, net als wij, vinden dat de Wallen authentiek moeten blijven en dat al die mooie plannen van het gemeentebestuur om er trendy zaken en wat dies meer zij neer te zetten gewoon absurd zijn. Wij willen gewoon dat de prostitutie op de Wallen blijft. Net als de andere toko's die daar al jarenlang, nee, zelfs eeuwenlang hun roots hebben liggen. Laat je stem horen om te protesteren tegen de plannen van de gemeentebobo's die stap voor stap de wereldberoemde Wallen om zeep willen brengen.

Klik hier om op het forum de poll in te vullen. Een bericht achterlaten in combinatie met de poll invullen is natuurlijk helemaal top. Als we genoeg stemmen hebben gaan we die aan de gemeentebobo's aanbieden.

Bron: Crimesite

 Quote

Áls iemand vol vertrouwen in de richting van zijn dromen gaat,en het leven durft te leven dat hij/zij zich heeft voorgesteld, zal hij/zij het succes hebben dat hij nooit had verwacht'.
Henry David Thoreau (1817-1862)