Heeft Joran van der Sloot zijn paradijs gevonden?

Di 29 September 2009 13:39 | Crimesite | 3886 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Gelukkig, we waren al bang dat er niets nieuws meer onder de tropische zon was te melden over 's lands populairste Arubaan van Nederlandse komaf. Weten jullie het nog te herinneren hoe het allemaal begon met Joran die wereldberoemd werd in Nederland en de VS omdat hij zijn one night stand, Natalee Holloway, op het strand had achtergelaten en/of volgens boze tongen in zee had gekieperd? Daarna werd Joran en zijn chauffeur Patrick van der Eem nog beroemder vanwege de opzienbarende autoritten die een verrassende kijk gaven in de wandel en handel van niet alleen Joran maar ook van zijn particuliere chauffeur Patrick van der Eem, die nadien maar slecht met al die roem kon omgaan gezien zijn ''grensoverschrijdend'' gedrag op de ABC-eilanden alwaar hij zelfs werd gearresteerd vanwege niet-betaalde hotelrekeningen.

Sterke coke-benen die de weelde van het beroemd zijn kunnen dragen zullen we maar zeggen. Joran liet zich niet onbetuigt en was wisselend actief in het programma van Peter R. de Vries die hem in Nederland traceerde en op zijn beurt Joran Peter weer tracteerde op een glas rode wijn in de uitzending van Pauw & Witteman. Daarna was de beer los want Peter legde vanaf dat moment het accent op Joran en kwam er achter dat Joran en zijn partners in crime in Thailand bezig was om de locale hoeren voor zijn gammele karretje te spannen. Weer dachten miljoenen Nederlanders dat Joran nu eindelijk voorgoed achter de tralies zou verdwijnen omdat hij zich aan vrouwenhandel zou schuldig maken maar wederom draaide de ''ontmaskering'' van Joran op een mega-flop uit.

Misschien zijn we het draadje, of is het coke-lijntje? kwijtgeraakt maar nadat Joran zijn biezen pakte in Thailand werd het stil rondom hem. Terug naar Nederland, of naar Aruba om daar aan de wederopbouw van het eiland te werken, wat overigens toch niet van de grond komt maar dit terzijde, of hoppend van het ene pokertoernooi naar het andere?

Dat laatste zou wel eens het geval kunnen zijn, tenminste als het klopt wat Koen Voskuil van de Revu hierover schrijft. Welkom in de Republiek Libanon, land waar moslims, druzen en christenen gebroederlijk aan de waterpijp lurken. Libanon, baken van rust in het roerige Midden Oosten, het land waar 5000 jaar geleden in de Bekaa-vallei de wijnranken al weelderig groeiden en tegenwoordig robijnrode parels als Musar en Kefraya vandaan komen. Libanon, waar de vrouwen (zie plaatje) nog mooier zijn dan de groene heuvels of de witte stranden aan de mediterranee, en waar een groot tekort aan mannen heerst. Libanon, het land waar dit jaar in het Casino du Liban het grootste pokertoernooi uit de landsgeschiedenis werd gehouden. En wij ons maar afvragen: wat moet Joran van der Sloot daar toch?

Heb je Joran in de smiezen en heb je wat te melden dan kun je dat via het contactformulier laten weten, want je weet het he, kijk naar hem uit want hij kan niet gemist worden. Stay tuned.

Bron: Crimesite