Support the Red Light District

vrijdag 11 september 2009 14:06 | Crimesite | 3421 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Begin van de week zijn we met de ''Wallen-actie'' gestart en zoals het er nu naar uit ziet loopt die als een TGV. Veel reacties die aan duidelijkheid niets te wensen overlaten en ook de poll laat duidelijk zien wat iedereen er van vindt. Honderden mensen hebben in een aantal dagen al hun stem uitgebracht. Top. Via de mail krijgen we reacties van (bekende) personen die de actie van Crimesite een warm hart toe dragen en dat geeft ons weer een stimulans en bevestiging dat we op de goeie weg zijn met deze actie. Over het aanbieden van de reacties en de poll zijn we duidelijk. De beleidsmakers mogen zelf aan ons duidelijk maken wat nu de winst is van de ''herprofilering'' van de Wallen.

Temeer omdat vertegenwoordigers toch zouden moeten luisteren naar hun achterban in plaats van het doordrukken van plannen die er alleen maar toe zullen leiden dat de aantrekkingskracht van Amsterdam, en in het bijzonder van de Wallen straks tot nul wordt gereduceerd.

We gaan kijken wanneer de bestuurders in hun agenda tijd hebben om ons te ontvangen want we willen geen blauwtje lopen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte en hopen intussen dat er nog veel meer respons komt. Jullie bepalen het succes van deze actie, dus zegt het voort en vertel je vrienden, vriendinnen, familieleden, buren, prostituees, sexclubhouders en -bezoekers over deze actie en nodig ze uit om in dit topic een Support 4 the Wallen achter te laten.

Overigens is het wel angstvallig stil bij de grootste locale zender van Amsterdam en ook Ai Amsterdam geeft vooralsnog niet thuis. Net als Geenstijl trouwens. Een link stuurde ze in return, uit het jaar kruik, dat dan weer wel.

Bron: Crimesite

 Quote

Machthebbers die liever volgzame kuddes bevelen dan dat ze eigengereide individuen van dienst zijn, beweren dat egoïsme het resultaat is van 'doorgeschoten individualisering'. Maar een uitgekristalliseerden werkelijk liefhebbend individu kan natuurlijk onmogelijk een egoïst zijn. Tenslotte is individualisering juist het enige middel waarmee we ons uit de wurggreep van deze machthebbers kunnen bevrijden!
Vincent