Joran zal (n)ooit de waarheid vertellen over Natalee Holloway

vrijdag 26 maart 2010 10:11 | Crimesite | 3718 keer bekeken | 0 reacties | 1 x aanbevolen

Opnieuw is een poging mislukt om Natalee Holloway terug te vinden nu blijkt dat het duikteam, dat naar de overblijfselen van Natalee Holloway op de zeebodem bij Aruba heeft gezocht, na twee dagen speurwerk niets heeft gevonden. Een woordvoerder van de openbaar aanklager van Aruba heeft dat aan CNN medegedeeld. Aanleiding voor het hervatten van de zoektocht naar de verdwenen studente was de vondst door twee Amerikaanse toeristen van wat leek op menselijke botten in de zee bij Aruba. De woordvoerder spreekt van een doodlopend spoor en gaat ervan uit dat de toeristen geen botten, maar een stuk koraal hebben gezien. Op maandag ontkenden de Arubaanse autoriteiten nog het bestaan van de onderwaterfoto's, kennelijk om zonder pottenkijkers in alle rust naar de overblijfselen van Natalee Holloway te kunnen zoeken.

Joran van der Sloot heeft inmiddels diverse versies van de verdwijning van Natalee Holloway de media ingeslingerd. Bijna iedereen kent de autoritten van hem en Patrick van der Eem waarin hij uitvoerig vertelde wat er die bewuste nacht met Natalee gebeurd zou zijn. Half Nederland zat voor de buis toen hij vertelde dat Natalee Overboard was gekieperd, maar tot een veroordeling kwam het niet. De uitzending maakte overigens wel duidelijk wat voor een mannetje Joran werkelijk was en keer op keer daarna werd bevestigd. Geen type om gezellig een glas rode wijn mee te drinken.

Regelmatig kwam Joran daarna nog in het nieuws met als laatste hoogtepunt, of moeten we zeggen dieptepunt, het interview met 'Terror' Jaap waarin hij vertelde dat Natalee van een balkon(randje) was gelazerd en daarna in een nabij gelegen moeras was gegooid.

Het wachten is nu op de zoveelste bekentenis van Neerlands meest bekende verdachte, want Joran kan niet zonder al die (media)aandacht. Wie zal Joran nu gaan benaderen om hem weer een bekentenis te laten doen om dan vervolgens weer terug te draaien?
De hamvraag blijft, gaat Joran ooit nog eens de waarheid vertellen of neemt hij het geheim van Natalee Holloway mee zijn graf in? Gezien alle reacties en commotie die hij elke keer oproept zijn er velen die dat liever vandaag dan morgen zien gebeuren.

Externe link: www.crimesite.nl