Yuri van Gelder geen Lord of the rings meer

dinsdag 14 juli 2009 10:39 | Crimesite | 3050 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Wereldnieuws in Nederland nu blijkt dat turner Yuri van Gelder maar een doodgewone boerenlul blijkt te zijn vanwege zijn cocaïnegebruik. Als je de berichtgeving mag geloven blijkt zo’n beetje het gros van de mensheid aan de coke te zijn, getuige de sporen die het witte goed op bankbiljetten achter laat. Niks nieuws dus onder de zon, ware het niet dat Yuri nu genadeloos wordt afgemaakt. Met chocoladeletters wordt hem dat vandaag ingewreven in de wakkerste krant van Nederland. Vergeten zijn al die wereld-, Europese en Nederlandse titels waardoor hij Nederland met zijn turnprestaties op de wereldkaart zette. Nu struikelen de bobo’s over elkaar om Yuri een schop onder zijn kont geven en hem de laan uit te sturen daar waar ze hem eerst op een voetstuk zette. Zo gaat dat in ons polderlandje.

Bedankt voor je bewezen diensten voor Volk en vaderland Yuri, maar wat je nu hebt geflikt kan natuurlijk niet, zeggen de turn- en defensiebobo’s als reactie op jouw drugsgebruik. Diezelfde defensiebobo’s wisten het al veel langer maar hadden hem toen nog nodig als hij weer eens moest opdraven om te vertellen hoe geweldig het werken bij defensie is. Niks ten nadele van ‘onze jongens’ die in vaak in moeilijke omstandigheden onze veiligheid proberen te handhaven, maar toch. Was er dan niemand die aan Yuri zelf dacht in zijn sport- en werkomgeving?

Wij zullen wel aan je mooie prestaties terugdenken die je ons hebt bezorgd. Misschien dat je straks als een soort van ambassadeur kan worden ingezet om het al die snelle jongens en meiden onder de neus te wrijven dat je met dat spul de verkeerde keus in het leven maakt.

Enne, als we iedereen zouden moeten ontslaan die dat spul gebruikt straks half Nederland, van hoog tot laag, werkloos wordt.