Madonna blijft maar adopteren

woensdag 18 oktober 2006 14:44 | Frank | 2249 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Madonna kent in haar moederliefde geen grenzen. Na de adoptie van een jongetje uit Malawi gaat ze gewoon verder. Volgens het Britse boulevardblad The Mirror wil de popster nu ook een meisje adopteren uit Malawi. Het 3-jarige meisje komt uit hetzelfde dorp als de 13 maanden oude David Banda, die al in Groot-Brittannië is.

Uitzondering
De adoptie van Banda deed de afgelopen dagen heel wat stof opwaaien. De Malawische wet verbiedt dat buitenlanders jonge Malawiërs adopteren, tenzij ze 18 maanden met het kind hebben doorgebracht in Malawi. Maar voor de popdiva hebben de Malawische autoriteiten een uitzondering gemaakt.

Voorkeursbehandeling
Kinderrechten- en liefdadigheidsorganisaties in Malawi willen proberen de adoptie alsnog tegen te houden, onder meer omdat ze het niet eens zijn met een 'voorkeursbehandeling voor rijke mensen'.
Ik dacht dat die instanties er waren, voor het geluk van een kind?  
Al kan ik me wel vinden in de motivatie.

Bron: RTL
Externe link: http://www.rtl.nl

 Quote

Onze diepste angst is niet dat we niet goed genoeg zijn. Onze diepste angst is dat we grenzeloos krachtig zijn. Het is ons eigen licht en niet onze duisternis, die ons afschrikt. We vragen ons af: "Wie ben ik om briljant te zijn?" In feite is de vraag - Wie ben je om dat niet te zijn? Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden. Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid. En als we onszelf in onze eigen kracht tonen, geven we anderen mensen onbewust toelating hetzelfde te doen.
Nelson Mandela