De media: gemanipuleerde desinformatie

Wo 4 Oktober 2006 00:42 | Frank | 3916 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

In snel tempo glijden we af naar een situatie waarin we louter nog worden geconfronteerd met gemanipuleerde desinformatie van overheden. In Afghanistan vallen de doden bij bosjes, maar uitsluitend als gevolg van ‘technische mankementen’ aan vliegtuigen en helikopters en ‘friendly fire’. Het enige dat de Taliban-strijders doen is sneuvelen.

Nou goed dan, een Nederlandse gewonde is getroffen door een Talibaan-raket. Maar dat is het dan. Het is een klassiek patroon van desinformatie in oorlogstijd: eigen verliezen mogen niet worden toegeschreven aan de vijand. De paniek op Defensie zal wel enorm zijn op dit tijdstip.

Of 'deze soldaten' in een hel zitten kunnen we slechts gissen, al komt er af en toe een signaal door dat iets lijkt te laten zien van de werkelijke situatie: De Telegraaf citeerde een soldatenmoeder die zei ‘dat er een groot verschil zit tussen de informatie van Defensie en de verhalen van haar zoon’.

Intussen spitst de ‘battle for the truth’ zich toe op een ander onderwerp: 9-11. Des te meer dit eens verder te belichten.

WTC-hoest dus, dat word veroorzaakt door een overvloed van asbest, lood en tientallen andere giftige stoffen die zijn vrijgekomen bij het instorten van de torentjes. Zo erg zou het dus niet moeten zijn. Immers waren het dus twee grote giftige palen, die het zonlicht tegen hielden, waarbij vroeg of laat toch al doden zouden zijn gevallen door al dit gif en verderf er zouden immers zonder dat ook maar iemand het opmerkte explosieven zijn geplaatst, die het uiteindelijk hebben doen instorten zo word beweert in de film Loose change, en daarbij komt natuurlijk ook dat het gewoon twee afschuwelijk lelijke gebouwen waren, totaal uit de tijd en rijp om ge-recycled te worden. Opgeruimd staat netjes dus.

De torentjes zijn ingestort en is het enige bekende torentje wat wij Nederlanders nog kennen dat tijdloze, stijlloze en te verwaarlozen torentje in Den Haag. Echter willen de Amerikanen, groot en trots als ze zijn een nieuw gebouw neerplanten op Ground Zero. Hebben jullie niet genoeg geleerd? Kennelijk geven ze daar niet zoveel om hun burgers want vroeg of laat zal de man van $25 million dollar en zijn achter(tali)ban weer toeslaan. Dus wil je rijk worden post dan gewoon even zijn verblijf plaats in de reacties en wij lossen het verder op.

Hoe komen de Amerikanen uberhaupt bij Ground Zero, dit is een Engelstalige aanduiding voor het op het maaiveld geprojecteerde punt van explosie van een bom, (meestal) een in de lucht ontploffende kernbom. Ontploft de bom op de grond dan is dat natuurlijk ook het 'ground zero'-punt. Soms wordt de uitdrukking zelfs gebruikt voor het epicentrum van een aardbeving. Een in de lucht ontploffende kernbom dus, hop we geven die naam eraan en dat bewijst direct dat er de -tot op heden nooit gevonden- massa vernietingswapens aanwezig zijn in Irak. Stop het maar in de ijskast, prutsers!

Bron: Lelijkding.nl / nrcombudsman.nl