Balkenende minst favoriete gast op feestjes

Vr 27 Januari 2006 01:36 | Frank | 3424 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Balkenende minst favoriete gast op feestjes
UTRECHT - Nederlanders die een feestje geven zien het liefst Frans Bauer op hun party verschijnen. De minst geliefde gast is minister-president Balkenende. Dat blijkt donderdag uit het Nationaal Fuif Onderzoek dat Duyvis heeft laten uitvoeren.

 Balkenende minst favoriete gast op feestjes

De nootjesproducent vroeg 1092 mensen naar hun fuifgedrag. Uit het onderzoek kwam onder meer naar voren dat vrouwen de organisatie van een feestje graag zelf in handen houden. Slechts 1 procent laat haar partner een party organiseren. Mannen geven gemiddeld 210 euro uit aan een feestje, vrouwen 60 euro minder. Negen van de tien ondervraagden geven het feest thuis.

Verjaardagen worden veelal gezien als een verplichting. Meer dan de helft van de respondenten ervaart verjaardagen bij de eigen familie als een moetje. Minder mensen hebben een hekel aan een feestje bij de schoonfamilie (36 procent).
Ook verjaardagen van vrienden zijn voor 17 procent van de ondervraagden een verplicht nummer.

Bron: Telegraaf

Reacties

  RE:Balkenende aartsleugenaar

  Wo 15 Oktober 2008 18:42 | waarheenbeatrixdernederlanden |

  Het kan zijn dat Balkenende de minst favoriete gast op feestjes is, maar zeker niet bij iemand die de waarheid kent en over integriteit beschikt.

   
  Dit omdat Balkenende een aartsleugenaar, hypocriet, en medeplichtig is aan corruptie en schendingen van de rechten van de mens.
   
  Tevens beweert Balkenende  een Christen te zijn, en de Bijbel leert in Johannes 8:43‘  Waarom begrijpt u niet wat ik zeg? Omdat u mijn woorden niet kunt aanhoren. 44 Uw vader is de duivel, en u doet maar al te graag wat uw vader wil. Hij is vanaf het begin een moordenaar geweest. Hij hoort niet bij de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij liegt, spreekt hij zoals hij is: een aartsleugenaar, de vader van de leugen. 45 Maar mij gelooft u niet, want ik spreek de waarheid. 46 Kan een van u mij van zonde beschuldigen? Als ik de waarheid spreek, waarom gelooft u me dan niet?

  Carlos Severino Tromp

  https://www.koninginnlwatismensenrechten.com" target="_blank">www.koninginnlwatismensenrechten.com  

  https://www.dutchclassjustice.info" target="_blank">www.dutchclassjustice.info

  https://www.arubainjustice.com" target="_blank">www.arubainjustice.com

  https://www.onrecht.biz" target="_blank">www.onrecht.biz

  You Tube: carlos13tromp   &   tromp13carlos

  Google: Carlos Severino Tromp