Bilderberg Club

Ma 19 December 2005 17:05 | Frank | 11417 keer bekeken | 4 reacties | 2 x aanbevolen | Artikel voorlezen
08 feb 00 - Het Bilderberg Secretariaat verkondigt dat de conferenties '...prive om openhartig te zijn en open besprekingen aan te moedigen'. Openhartige en open besprekingen zijn een goed ding in enig forum, maar wanneer degenen die de besprekingen houden een paar zijn van de machtigste financiers en media tycoons in de wereld, dan knaagt de volgende vraag: Indien dat wat zij bespreken goed is voor het gewone volk, waarom wordt het niet gepubliceerd! Is het geen raar gebruik het woord 'open' te gebruiken, wanneer niemand ontdekken kan wat zij bespreken?Is Bilderberg een geheime samenzwering?

Wanneer zulke rijke en machtige mensen elkaar in het geheim ontmoeten, met militairen die hun veiligheid regelen, waarbij amper een woordnaar buiten komt, dan hebben mensen het recht achterdochtig te zijn. Maar de ware macht van Bilderberg komt van het feit dat deelnemers in een bel zitten die van de realiteit afgesloten wordt en de verwoestende implicaties op grond van de (zwarte wetenschappelijke) economische oplossingen op de tafel binnen die bel blijven.

Nee, het is geen "samenzwering". De leidende financiers van de wereld en buitenlandse politiek strategisten komen niet samen bij de Bilderberg Conferenties om hun 'geheime plannen voor de toekomst' te tekenen. Het is subtieler dan dat, deze ontmoetingen creëren een kunstmatige 'consensus' in een poging bezoekende politici en andere invloedrijke mensen aan hun te binden. Blair heeft ook in het aas gebeten. Het gaat om het versterken - dikwijls de mensen die op het punt staan globalisatie te veroordelen - van de illusie dat globalisatie "goed" is, "populair" is en dat het onvermijdelijk is.

Bilderberg is een extreem invloedrijke lobbyende groep. Dat zegt niet dat de organisatoren geen verborgen agenda hebben, die hebben ze wel, namelijk vergroten van rijkdom en macht in hun eigen handen terwijl ze aan de deelnemers uitleggen dat globalisatie goed voor hen allen is. Het is ook een heel goed forum voor 'interviewen' van potentiële toekomstige politieke figuren zoals Clinton (1991) en Blair (1993).

De ideologie die vooraan staat bij de Bilderberg conferenties is dat wat goed is voor bankieren en 'Big Business', goed is voor de gewone sterveling. Stil verbannen zijn de kritische stemmen, die er misschien op wijzen dat de schulden uit controle raken, dat rijkdom weggezogen wordt van gewone mensen naar anonieme Bedrijfsinstellingen, dat miljoenen sterven als een rechtstreeks gevolg van de zware globale economische Rockefeller/ Rothschild strategieën

Wanneer je kijkt naar een van de (gedeeltelijk betrouwbare) deelnemerslijst, moet je je goed bedenken dat een aantal van de deelnemers uitgenodigd is in een poging hen aan boord van het globalisatie project te krijgen. Dit zijn voorzichtig geselecteerde mensen met invloed, die openlijk kritisch geweest zijn over globalisatie. Voorbeelden zijn Jonathan Porritt (Bilderberg 1999) en Wens Hutton (Bilderberg 1997), maar er zijn vele anderen. De meesten van dit soort deelnemers is nadien goed te spreken over de conferentie en zijn mogelijk zelfs verfrissend kritisch.

De Bilderberg organisatoren worden geaccepteerd door degenen die 'weten' als de profeten van het kapitalisme. Wil Hutton, afgevaardigd Redacteur van de krant 'The Observer'in Londen en linkse economisten, beschreef particuliere clubs van de elite als uitdacht door 'De Hoogpriesters van Globalisatie'. De zinspeling is niet toevallig! De Bilderberg hoogpriesters zijn een kracht tegen het goed, om moraliteit van de aarde te vegen. Voor de organisatoren zijn Bilderberg Conferenties een jaarlijks ideologische aanval door meest machtswellustige mensen van de wereld. Niet tevreden met het bezitten van onvoorstelbare hoeveelheden van geld en eigendom, willen zij die rijkdom gebruiken om zelfs meer macht voor zichzelf te verwerven. Macht is het gevaarlijkste en meest verslavende drug dat de mens kent. Zal het verlangen tevredengesteld worden als een handvol mensen alles op aarde bezit en bestuur?

En net zoals de Nazi partij in de jaren 1930 stijgt de globale kapitalistische elite in macht door schijnbaar vreedzame middelen. Er zijn sommige heel moeilijk en onverklaarde connecties tussen Bilderberg en de Nazi's door de stichter van de Bilderberg Conferentie Prins Bernhard.

Deze kroonprinsen van kapitaal gebruiken geweld aan het scherpe einde - de vernietiging van afwijkende mening - het terugvorderen van huizen van mensen die een leven lang daarvoor hebben gewerkt - onnodig sterven door verhongering en geopolitieke machinerie뮠- dit geweld is merkwaardige door zijn afwezigheid op de agenda van de jaarlijkse ontmoetingen.

Je kan het niet helpen je af te vragen, wanneer de Bilderberg organisatoren, Rothschild, Rockefeller, Kissinger en de rest hun project tot een 'goed' einde hebben gebracht, om alle globale goederen en diensten in hun eigen handen te krijgen en ook de media in te kapselen om mensen die willen bespreken wat zij aan het doen zijn een halt toe te roepen. Wat dan? Wat gebeurt er wanneer de mensen die de goden zouden worden de globale duivels blijken te zijn?

Wie zitten er achter Bilderberg?

Bilderberg wordt gerund door een stuurgroep - zie de lijst met participanten. Nieuwe lijsten zijn verkrijgbaar bij het Bilderberg Secretariaat. Dit is de benadering die het dichtst bij komt aan een transatlantische schaduw regering. En dat is een andere verborgen agenda bij Bilderberg.

Er zijn groepen die zelfs aan de touwtjes van de stuurgroep trekken, namelijk hoge graad groeperingen zoals de Illuminati, maar dat is een 'samenzweringstheorie', Bilderberg is geen theorie.

Er moeten zeker sommige sociopathische geesten achter Bilderberg zitten, aangezien zij zo veel moeite doen om beleid te promoten dat leidt tot uitbuiting, ongelijkheid en wanhoop. Deze individuen zijn schijnbaar eigenaardig afgesloten van het lijden dat zij duidelijk veroorzaken. Alleen 'beschadigde' mensen zouden willen de de wereldpers te beheersen en om natuurlijke politiek gesprek te ondermijnen. Publieke opinie en democratische instellingen zijn een bedreiging wanneer u de wereld bezitten wil.

Het perverse doel van de Bilderberg stuurgroep is totalitaire ideologie te verkleden zodat het rationeel lijkt en de massa door de strot geduwd wordt onder Chatham huisregels. Ondertussen is buiten de Bilderbergbel, 'god-is-geld' globalisatie de nieuwe godsdienst. De gulzige krijgt een schouderklopje terwijl hij zowel de aarde plundert als ook zijn best doet om de menselijke geest te vernietigen.

Bilderberg Lidmaatschap en Organisatie Structuur (2002)

1. Adviesgroep
2. Stuurgroup
3. Lidmaatschap

Van het Bilderberg 'Informatie' pamflet - gratis verkrijgbaar bij de Bilderberg Kantoor in Leiden. Totaal aantal nationaliteiten van de 35 (34 mannen & 1 vrouw) stuurgroep leden:

USA 8*; Duitsland 4*; Groot Britannië*; Italië*; Frankrijk 2; Zwitserland 2*; Oostenrijk 1; België; Canada 1; Denmark 1; Finland 1; Griekenland 1; Ierland 1; Nederland 1; Noorwegen 1; Portugal 1; Spain 1; Zweden 1; Turkije 1.

*Euaspirant 'Internationale burger', Tommaso Padoa-Schioppa, is Italiaan en een andere, Klaus Schwab, is Zwitsers (totalen zijn inclusief de 'inner circle' adviesgroep).

Leden van de adviesgroep

Ofwel 'inner circle'

Italië Giovanni Agnelli
Groot Britannië Eric Roll of Ipsden
USA - David Rockefeller
Duitsland (D)- Otto Wolff von Amerongen

Stuurgroep
De 31 nationale BB 'outer circle' Stuurgroep Vertegenwoordigers:
RESPECTABEL SECRETARIS GENERAAL
Groot Britannië J. Martin Taylor
Chairman, WH Smith Group PLC;
International Advisor, Goldman Sachs International
RESPECTABEL VOORZITTER
België Etienne Davignon
Vice Chairman, Societe Generale de Belgique
UITVOEREND SECRETARIS
Maja Banck-Polderman
USA Allaire, Paul A. - Former Chairman and C.E.O., Xerox Corporation
P Balsemao, Francisco Pinto - Chairman, IMPRESA, S.G.P.S.; former Prime Minister
I Bernabe, Franco - Chairman, Franco Bernabe & C. S.p.A.
CDN Black, Conrad M. - Chairman, Telegraph Group Limited
GB Clarke, Kenneth - Member of Parliament, former Chancellor of the Exchequer
F Collomb, Bertrand - Chairman and C.E.O., Lafarge
GR David, George A. - Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A.
NL Halberstadt, Victor - Professor of Public Economics, Leiden University
USA Johnson, James A. - Vice Chairman, Perseus LLC
USA Jordan, Jr., Vernon E. - Managing Director, Lazard Freres & Co. LLC
TR Kiraq, Suna - Vice-Chairman of the Board of Directors, Koq Holding A.S.
USA Kissinger, Henry A. - Chairman, Kissinger Associates, Inc.
D Kopper, Hilmar - Chairman of the Supervisory Board, Deutsche Bank A.G.
USA Kravis, Marie-Josee - Senior Fellow, Hudson Institute, Inc
F Levy-Lang, Andre - Former Chairman, Paribas
USA Mathews, Jessica T. - President, Carnegie Endowment for International Peace
N Myklebust, Egil - Chairman of the Board, Norsk Hydro ASA
D Nass, Matthias - Deputy Editor, Die Zeit
FIN Ollila, Jorma - Chairman of the Board and C.E.O., Nokia Corporation
INT Padoa-Schioppa, Tommaso - Member of the Executive Board, European Central Bank
E Rodriguez Inciarte, Matias - Executive Vice Chairman, BSCH
D Schrempp, Jiirgen E. - Chairman of the Board of Management, DaimlerChrysler AG
INT Schwab, Klaus - President, World Economic Forum
DK Seidenfaden, Toger - Editor-in-Chief, Politiken
IRL Sutherland, Peter D. - Chairman and Managing Director, Goldman Sachs International
CH Vasella, Daniel L. - Chairman and C.E.O., Novartis AG
A Vranitzky, Franz - Former Federal Chanoellor
S Wallenberg, Jacob - Chairman of the Board, Skandinaviska Enskilda Banken
USA Wolfensohn, James D. - President, The World Bank

Bilderberg Leden
I - Agnelli, Giovanni
I - Agnelli, Umberto
GB - Airey, Terence
DK - Andersen, Tage
A - Androsch, Hannes
GR - Arliotis, Charles C.
USA - Ball, George W.
S - Barnevik, Percy
F - Baumgartner, Wilfrid S.
GB - Bennett, Frederic M.
USA - Bennett, Jack F.
INT - Bertram, Christoph
D - Bertram, Christoph
TR - Beyazit, Selahattin
TR - Birgi, Nuri
CH - Boveri, Walter E.
USA - Brady, Nicholas F.
GR - Carras, Costa
E - Carvajal Urquijo, Jaime
USA - Cary, Frank T.
GB - Cavendish-Bentinck, Victor F.W.
DK - Christiansen, Hakon
I - Cittadini Cesi, Gian G.
USA - Collado, Emilio
USA - Corzine, Jon S.
USA - Dam, Kenneth W.
USA - Dean, Arthur H.
DK - Deleuran, Aage
NL - Duisenberg, Willem F.
CDN - Duncan, James S.
USA - Finley, Murray H.
GB - Frame, Alistair
GB - Franks, Oliver
CDN - Frum, David
GB - Gaitskell, Hugh T.N.
USA - Gerstner, Louis V.
USA - Getchell, Charles
CDN - Griffin, Anthony G.S.
GB - Gubbins, Colin
S - Gustafsson, Sten
ICE - Hallgrimsson, Geir
USA - Hauge, Gabriel
N - Hauge, Jens
GB - Healey, Denis W.
USA - Heinz, Henry J.
D - Herrhausen, Alfred
N - Hoegh, Leif
N - Hoegh, Westye
USA - Holbrooke, Richard C.
A - lgler, Hans
FIN - lloniemi, Jaakko
A - Jankowitsch, Peter
B - Janssen, Daniel E.
NL - Karsten, C. Frits
GB - Knight, Andrew
I NT - Kohnstamm, Max
A - Kothbauer, Max
NL - Korteweg, Pieter
CH - Krauer, Alex
F - Ladreit de Lacharriere, Marc
B - Lambert, Leon J.G.
USA - Lord, Winston
S - Lundvall, Bjorn
CH - Lutolf, Franz J.
CDN - Macdonald, Donald S.
USA - MacLaury, Bruce K.
USA - Mathias, Charles McC.
GB - Maudling, Reginald
NL - Meynen, Johannes
USA - Mitchell, George J.
F - Montbrial, Thierry de
I - Monti, Mario
USA - Moyers, Bill D.
USA - Murphy, Robert D.
DK - Norlund, Nils
NL - Oort, Conrad J.
USA - Perkins, James A
GR - Pesmazoglu, John S.
I - Prodi, Romano
CH - Pury, David de
USA - Ridgway, Rozanne L.
USA - Rockefeller, David
USA - Rockefeller, Sharon Percy
GB - Roll of Ipsden, Eric
F - Rothschild, Edmond de
INT - Ruggiero, Renato
NL - Rijkens, Paul
GB - Sainsbury, John
I - Saraceno, Pasquale
F - Seilliere, Ernest-Antoine
USA - Sheinkman, Jack
I - Silvestri, Stefano
GB - Smith, John
B - Snoy et d'Oppuers, Jean C.
D - Sommer, Theo
USA - Stone, Shepard
GB - Taverne, Dick
USA - Taylor, Arthur R.
DK - Terkelsen, Terkel M.
N - Tidemand, Otto Grieg
I - Valetta, Vittorio
CH - Umbricht, Victor H.
S - Wallenberg, Marcus
N - Werring, Niels
USA - Whitehead, John C.
USA - Whitman, Marina von Neumann
USA - Williams, Joseph H.
USA - Williams, Lynn R.
D - Wischnewski, Hans-Jurgen
D - Wolff von Amerongen, Otto
USA - Wolfowitz, Paul
I - Zannoni, Paolo
Bron: niburu

Reacties

  Waar heb ik daar eerder over gehoort.....

  Ma 19 December 2005 18:42 | Webskater |

  Heel interssant. En ik wilde het eerst niet geloven. maar nu wet ik beter... :-)


  weet ik beter, bedoelde ik natuurlijk..... :-)

  Ma 19 December 2005 18:43 | Webskater |

  Bilderberg groep (video)

  Wo 4 Oktober 2006 01:53 | Frank |

  Ook hier weer als je geen zin hebt om te lezen kijk dan hier een engelse documentaire
  http://www.youtube.com/v/ywcx1KMCFko" width="425" height="350" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent">


  Bilderberg groep hoe het allemaal begon(video)

  Za 10 Februari 2007 01:08 | Frank |

  Dit is een documentaire van de vpro, andere tijden, over het ontstaan van de bilderberg groep. https://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/tv/nps/anderetijden/sb.20040106.rm" target="_blank">Het is echter een Real media file dus niet iedereen kan het zomaar bekijken.


  Hierin prins bernhard die openhartig verteld over zijn vrienden bij Centrum Partij. Ook David rockefeller komt hierin aan het woord.


  Als je geen realmedia player hebt dan kan je hier media player classic https://prdownloads.sourceforge.net/guliverkli/mpc2kxp6490.zip?download" target="_blank">downloaden 


  Bron: https://portal.beeldengeluid.nl/" target="_blank">http://portal.beeldengeluid.nl/ absoluut de moeite waard...