Politie hoort Edwin de Roy van Zuydewijn

Di 26 September 2006 17:39 | Frank | 4450 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Edwin de Roy van Zuydewijn is gehoord door de Amsterdamse politie. Dat meldt RTL Nieuws.nl.

Inhoud
Zijn advocaat en de politie bevestigen beiden dat het gesprek heeft plaatsgevonden. Over wat er besproken is, wil echter niemand wat zeggen. De Roy's advocaat Meijers: "Over de inhoud zeg ik niks: alleen dat wij geen enkele grond zien voor een verdenking van het plegen van een strafbaar feit. Ik zal de officier van justitie dan ook verzoeken de zaak snel te seponeren."

Aangifte
Prinses Margarita deed onlangs aangifte van schending van een ambtsgeheim door haar voormalige partner De Roy van Zuydewijn. De Telegraaf meldde vorige week bovendien dat Margarita financieel geruïneerd zou zijn.

DNA

Waarom heeft geen enkel dagblad het meer over dna Beatrix?
Edwin de Roy van Zuydewijn eiste een schriftelijke bekentenis van prinses Margarita dat zij geheel vrijwillig dna-materiaal heeft afgestaan voor een onderzoek naar de afstamming van de koninklijke familie. De prinses weigert hierop in te gaan, waardoor de dna-rel nu toch een prominente rol gaat spelen in de rechtszaak die Margarita tegen haar bijna ex-echtgenoot had aangespannen. Eerder had Margarita aangekondigd dat ze de dna-kwestie zou meenemen in die rechtszaak, maar daarvan heeft ze afgezien.


Bron: YaYaBLa