Met gehackte carkit voorganger toespreken

woensdag 12 oktober 2005 23:39 | Frank | 2168 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Op internet staat een tooltje waarmee een carkit kan worden gehackt via Bluetooth (een set regels voor communicatie tussen mobiele apparaten onderling). Een automobilist kan dan de microfoon overnemen en zijn medeweggebruiker de waarheid vertellen, schrijft http://www.autoblog.nl

Op internet staat een tooltje waarmee een carkit kan worden gehackt via Bluetooth (een set regels voor communicatie tussen mobiele apparaten onderling). Een automobilist kan dan de microfoon overnemen en zijn medeweggebruiker de waarheid vertellen, schrijft autoblog.nl. Extra antenne Het tooltje heet The Car Whisper (naar de Horse Whisperer). Een extra antenne met een bereik van 1 kilometer is extra leverbaar. De software is afgelopen zomer gemaakt tijdens de What the Hack computer security conference in Liempde en diende als waarschuwing voor de slechte beveiliging van Bluetooth.

Bron: zibb.nl
Externe link: http://www.zibb.nl

 Quote

Om radicaal vrij te zijn van angst, moet je je bewust zijn van angst en deze met rust laten, zonder enig oordeel, zonder te proberen er iets aan te doen. Juist het weten dat daar angst is en stil te zijn, brengt een fundamentele revolutie teweeg waarin angst geen enkele plaats meer heeft.
J. Krishnamurti