Mindcontrol(video)

Do 8 Februari 2007 01:30 | Frank | 3505 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De mensheid wordt mentaal beheerst, en functioneert iets bewuster dan een gemiddelde zombie. Te ver gezocht? Welnee! Ik definieer ‘mind control’ als het manipuleren van iemands geest zodat ze gaan denken en dus ook functioneren zoals jij dat wilt. Met deze definitie gaat het er niet om hoeveel mensen mentaal worden beheerst, maar om hoe weinig mensen er vrij van zijn!

Iedereen wordt min of meer beheerst. Als jullie door reclame of door trends worden overtuigd om iets te kopen wat je niet echt wilt of nodig hebt, worden jullie beheerst. Wanneer jullie perceptie met betrekking tot personen of gebeurtenissen worden beïnvloed door het nieuws on air of in print, worden jullie mentaal beheerst.
Neem nu de opleiding van de krijgsmachten; dat is pure mind control! Van de ene dag op de andere leer je bevel is bevel, en je mag geen vragen stellen. En als een ‘hoge pet’ je beveelt mannen, vrouwen en kinderen neer te knallen die je nooit hebt ontmoet of die je niet kent, moet je gewoon de trekker opverhalen

We noemen dit de ‘Ja-knik’ mentaliteit, en het is ook al manifest in het burgerleven. Ken je deze: “Ja, ik weet dat het niet juist is, maar de baas gaf me deze opdracht, en ik had geen keus.” Geen keus? Laat me niet huilen.

kijk hier naar een documentaire over mind controle. De gevolgen van operatie paperclip. Hieruit blijkt dat de nazi's de oorlog niet hebben verloren, ze zijn gewoon in Amerika gaan wonen. Televisie is de leugen die over je ogen word getrokken om de waarheid voor je te verbergen.

Neo krijgt tenminste nog de keus een rode pil te slikken, en uit de matrix gewekt te worden, of een blauwe pil te slikken en alles van zijn ontmoeting te vergeten. Deze gebeurtenis begint in de Westerse maatschappij spreekwoordelijke betekenis te krijgen: ook buiten de context van de film wordt "rode pil" gebruikt als symbool voor ontwaken uit illusies. Dus wat word het de rode of de blauwepil?

Bron: YaYaBLa

Reacties

  Mindcontrol

  Do 8 Februari 2007 12:57 | louise |

  Ik ben er helemaal met je eens wat beïnvloeding door reclame of door trends betreft en dat de psyche van de mensen makkelijk beïnvloeden kunnen worden door midden van beelden en informatie. De complete filmindustrie is een voorbeeld van programmering.
  https://www.amazon.com/Killing-Psychological-Cost-Learning-Society/dp/0316330116%20" target="_blank">Grosman zegt in zijn boek On Killing dat de wereld van entertainment zich van dezelfde middelen bedient als het leger bij de training van soldaten. "Soldaten worden getraind om te doden op commando maar onze kinderen worden via de televisie getraind om te doden wanneer ze dat maar willen (zelfs uit verveling)
  Ik heb me altijd al verbaasd over de rationeel niet te verklaren ambivalentie en bedrieglijke imago van Amerikaanse entertainment met enerzijds een moralistische normatieve thema en vervolgens zeer gewelddadige beelden, steekpartijen, in het rond spattende bloed en afgehakte lichaamsdelen en andere gruwelijkheden.
  Volgens mij is er echter geen sprake van occulte boodschappen, misleiding of mysterieuze zaken want de bovengenoemde gruwelijkheden behoren niet tot de verborgen boodschappen, maar liggen open en bloot voor onze ogen en je moet blind zijn om het niet zien. Persoonlijk ben ik meer geneigd om te denken dat wij tegenwoordig door het grote aanbod, voor een keuze staan of wij deze duistere zaken willen toelaten en hoe we daarmee verder omgaan. We staan in deze tijd voor een moeilijke opdracht want we worden niet gemanipuleerd maar we laten ons manipuleren! e de vraag is of onze individuele bewustzijn krachtig genoeg is om onderscheid en dus ook een bewuste keus te maken tussen wat we aan informatie binnen willen halen. Dat schept ook een grote verantwoordelijkheid want de keuze is aan ons we kunnen achteraf niet zeggen ''das haben wir nicht gewussen''


  Paperclip, Jack Drummond & Oranje

  Vr 9 Februari 2007 10:40 | Destrée |

  Interessant!


  In de lijst van medewerkers van Paperclip ontbreekt, vreemd genoeg, de Britse geheime dienstman Jack Drummond. Die in 1952 in Lure (Zuid-Frankrijk) werd vermoord. Evenals zijn vrouw en hun dochtertje. Door een paar moordenaars, die op bevel van de Sovjets speciaal even waren overgekomen uit Tsjecho-Slowakije... Nadat Drummond in Nederland Koninklijk was onderscheiden, en een som gelds was gestort op een Stichting onder Drummond's naam. Vreemd genoeg kan officieel niets worden teruggevonden over die Nederlandse Koninklijke onderscheiding. Kon het Huis van Oranje misschien (ook) nog baat hebben gehad bij de moord op Jack Drummond?


  Charles Destrée