UFO boven Groningen waargenomen

Vr 14 Oktober 2005 19:58 | Frank | 9460 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
GRONINGEN - Zondag 02 Oktober 2005 -Zojuist waren wij vanaf de flat getuige van een vreemd ongeïdentificeerd vliegend object dat langzaam over Groningen-Noord zweefde.

Om 21:13 bewoog een cirkelvormig object zich op lage hoogte over de stad. Deze vloog vanuit het zuiden in de richting van Winsum (het noorden). Toen het object overvloog kon je zien dat het bestond uit een cirkel van ongeveer 10 geelgekleurde lampen. Er lichtte telkens om en om één lamp feller op, zodat er als het ware een lichtslang van een een fellere lamp om het object draaide. Naarmate het object zich verder verwijderde, konden we de lampen aan de andere kant van het object niet meer zien.

Het object maakte geen geluid en vloog juist onder de wolken door. De diameter van het object was naar schatting 30 meter en vloog bijna recht boven ons langs. Het object vloog erg langzaam, soms leek het stil te staan. Het vloog in een rechte lijn en was ongeveer 40 seconden zichtbaar toen het in de wolken verdween.

We hebben gepoogd het object te fotograferen, alleen het lukte niet het object in de zoeker te krijgen.

Degenen die het object ook gezien hebben kunnen contact opnemen met de redactie.
Bron: © Xerson

Reacties

  Vreemde lichten zijn terug

  Do 12 Januari 2006 18:47 | aidankavanagh |

  In de nacht van 11 tot 12 januari ( Plaats : Uithuizen ) Stond ik om 00:15 een ciggaretje te roken voor bij mijn huis, Boven het weiland dat vlak bij ons ligt zag ik een oranje bal in de lucht, Hij ging steeds van links naar rechts en terug, Snel liep ik naar mijn moeder die nog wakker lag, Samen hebben door het slaapkamer raam naar het fenomeen gekenen, 2 minuten later was het object er nog steeds, daarom liep ik snel naar mijn broer en vroeg of hij met me mee  naar buiten wilde gaan, toen we buiten waren keken we samen naar het object, op een duur ging hij met een grote snelheid richting Uithuizermeeden.


  Hebben andere mensen in de beurt dit object ook gezien?


   


  Groetjes, Aidan Kavanagh                                 


  Wat gaaf !

  Do 12 Januari 2006 21:09 | Innercircle |

  Hey Aidan, ik heb nog nooit een ufo gezien maar ik kan me voorstellen dat er dan heel wat door je heen gaat. Waarom had je geen foto's gemaakt? Weet je of nog meer mensen in de buurt het hebben gezien? Ik geloof wel in ufo's en dat er nog veel meer is.