Leger moet prostituees meesturen

zaterdag 21 oktober 2006 16:05 | Frank | 2866 keer bekeken | 2 reacties | 0 x aanbevolen
Volgens Annemarie Jorritsma, oud VVD-minister en voormalig vice-premier en tegenwoordig burgemeester van Almere, moet de Nederlandse krijgsmacht prostituees meesturen naar oorlogsgebieden waar 'onze jongens' actief zijn. Dat schrijft De Telegraaf vandaag op de voorpagina. Jorritsma zou dat volgens de krant gisteren hebben gezegd in het tv-programma 'Goedemorgen Nederland'.

Het meesturen van dames van lichte zeden zou veel seksuele spanning bij soldaten wegnemen. Bovendien blijven onze jongens dan van hun vrouwelijke collega's af, zo meent Jorritsma.

Jorritsma deed haar uitspraak naar aanleiding van gisteren gepresenteerde aanbevelingen van de 'Taskforce Vrouwen, Veiligheid en Conflict', waarvan ze zelf voorzitter is. Ze zegt ook dat er meer vrouwen het leger in moeten. ''Zij kunnen een grote rol spelen bij de wederopbouw van een oorlogsgebied.''
Bron: FOK!
Externe link: http://www.fok.nl

Reacties

  Wie gaat de prostituee betalen?

  zaterdag 21 oktober 2006 19:42 | Angelique |
  wat lees ik nu? om  de Taskforce Vrouwen te vrijwaren van seksuele avances ,moeten ermaar prostituees meegestuurdt worden,hoe staat het met de veiligheid van deze Dames? Hoe stelt Mevr.Jorritsma zich het eigenlijk voor? krijgt ook de prostituee een pensioen van haar? Hoe zal dit ontvangen worden in het betreffende land??Angelique

  Jij draait ervoor op!

  zaterdag 21 oktober 2006 22:19 | Frank |

  Nou als je goed opgelet had dan had je geweten dat jij de belastingbetaler daarvoor opdraait

  http://www.yayabla.nl/nieuws.asp?Article=2154" target="_self">lees hier Uruzgan missie 430  miljoen duurder en een dag later goedgekeurd.


 Quote

Wanneer je leeft vanuit je hart, heb je geen ??wereldbeeld??. Je hebt geen stelsel van overtuigingen, door middel waarvan je de feiten rangschikt. Je hebt weinig sterke meningen over wat dan ook, je bent meer een waarnemer geworden. Je staat open voor het nieuwe en weigert je vast te leggen op een idee of een principe. Je stelt je oordeel over situaties uit, want je houdt de mogelijkheid open dat er iets is wat je nog niet begrepen hebt. Oordelen hebben altijd iets definitiefs in zich; maar een hartgebaseerd kijken naar de wereld heeft geen behoefte aan definities.