De beste slaven van Bilderberg

Do 15 Februari 2007 13:23 | Frank | 5817 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Daniel Estulins grootvader adviseerde hem zich te verdiepen in de Bilderberggroep. De KGB-officier dacht dat deze organisatie de wereldregering naar zich toe kon trekken. In zijn pogingen de stelling van zijn grootvader te ontkrachten, stuitte Estulin op de macht van het geheime genootschap. In ”De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie” doet hij uit de doeken waar de club volgens hem voor staat.

Daniel Estulin had op zijn dertigste verjaardag in juni 1996 een afspraak in zijn woonplaats Toronto. Vlak voor een zitting van de Bilderbergconferentie wilde een bron hem zien.

Estulin zag zijn man naderen boven in de 260 meter hoge Trust Tower. Onder zijn arm een opgerold tijdschrift, aan zijn handen leren handschoenen.

Uit het magazine kwam het handgeschreven verslag van de vorige dag. Het hart van de onderzoeksjournalist bonsde. Hij had nu goud in handen.

Samen gingen ze naar de lift. Het belletje klonk en Estulin stapte naar voren. „Pas op!” schreeuwde de bron, en hij trok de journalist stevig naar achteren. Voor Estulin was een huiveringwekkende diepte. De vloer was uit de lift gehaald.

Lees hier verder...

Bron: Reformatorisch dagblad