Gezin krijgt lading shit over zich heen

Za 11 November 2006 09:54 | Frank | 2564 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Stel je voor: je rijdt terug naar huis van een gezellig etentje met het gezin. Het is een mooie zonnige dag en daarom rij je met het dak en alle ramen open. Maar plots gebeurt er iets wat je niet verwacht: een grote tourbus voor jouw auto zet plotseling alle sluizen open en zorgt ervoor dat het hele gezin bedolven wordt onder menselijke uitwerpselen, urine en toiletpapier. Het overkwam de familie Strokes uit het Canadese Ottawa in de Amerikaanse staat Ohio.

Het gezin zat van het een op het andere moment letterlijk in 'de shit'. Ondanks dat iedereen bedolven zat onder de toiletinhoud, besloot de automobilist de bus te volgen zodat hij het nummerbord kon noteren. Zijn vrouw belde meteen het alarmnummer 911. "We rijden op de snelweg en deze Greyhound bus dumpt al zijn toiletinhoud op onze auto", vertelde ze in het gesprek met 911, terwijl ze nat was van de 'golden shower'.

Naast dat dit voorval ontzettend vies is, kwamen er meer complicaties bij kijken: zo werd de auto van de familie total loss verklaard door alle ranzigheid. Daarnaast moest het gezin zich laten testen en behandelen tegen allerlei besmettelijke ziektes. "We moesten direct naar het ziekenhuis om testen te volgen. We kregen testen voor AIDS, Hepatitis en nog veel meer", aldus Robert Strokes. Gelukkig had uiteindelijk niemand van het gezin blijvende gezondheidsklachten.

Het gezin heeft besloten om het busbedrijf Greyhound aan te klagen. "Aan deze zaak hangt een geurtje", aldus de raadsman Robert Bryce. "Mijn klant eist dan ook een schadevergoeding van 150.000 dollar". De familie wil geld zien voor de grote schade die de auto geleden heeft. Greyhound wil voorlopig niet reageren op het incident.
Bron: FOK!