Vakantie inclusief rijbewijs naar Polen

Do 20 Juli 2006 21:03 | Frank | 9234 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Ben je de kosten in Nederland voor een rijbewijs zat? Zin in een vakantie naar Polen? Dan is er iets voor jou: een vakantie naar Polen, inclusief rijbewijs. Je vliegt in één uur naar de stad Kraków in Polen en daar kunnen de vakantie/rijlessen beginnen.

De rijlessen worden in Polen gedaan, en voor de theorie- en praktijklessen wordt er gebruik gemaakt van tolken. Als je geslaagd ben krijg je een Pools rijbewijs dat je zelf niet kan lezen. Door een uitspraak van het Europees Gerechtshof is het rijbewijsoveral in de Europese Unie geldig, dus je hoeft het niet om te ruilen in Nederland. Als je zakt kan je binnen zeven dagen weer rijexamen doen.

Het slagingspercentage van Nederlanders in Polen is net zo hoog als van Nederlanders in Nederland. De procedure duurt in totaal enkele weken. Je hebt een Poolse verblijfsvergunning nodig om het Poolse rijbewijs te kunnen halen.

Ik ben ff op vakantie

Bron: waarmaarraar.nl

Reacties

    invoegen in een file

    Vr 21 Juli 2006 00:00 | Angelique |

    stel je voor je hebt in Polen je rijbewijs gehaaldt,zijn de wegen daar net zo druk als hier? als  je in de namiddag van het centrum van uit A'dam naar Leeuwarden wilt met je auto dan heb je een dosis geduld nodig en een paar extra ogen zijwaarst  en van achteren ook een portie beleefdheid ,en je niet gek laten maken door bumperklevers en afsnijders.enfin  veel succes voor allen die in Polen  hun  rijbewijs halen. groetjes Angelique