TNO kraakt Awacs-rapport schinveld

donderdag 12 oktober 2006 11:52 | Frank | 3041 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
ONDERBANKEN - TNO kraakt een vorige week gepubliceerd rapport van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium (NLR) over de geluidsoverlast van Awacs rond Schinveld en Brunssum.


Volgens TNO concludeert het rapport ten onrechte dat de geluidsoverlast sinds de boskap niet of nauwelijks is toegenomen.


Er kan helemaal geen relatie met de boskap worden gelegd in het onderzoek van het NLR, vindt TNO. Het ministerie van VROM had het NLR opdracht gegeven te onderzoeken of sinds de boskap begin dit jaar de geluidsoverlast door Awacs-vliegtuigen is toegenomen. De Tweede Kamer debatteert binnenkort over het rapport van het ruimtevaartlaboratorium.
Bron: YaYaBLa
Externe link: http://www.yayabla.nl

 Quote

Acceptatie is niet passiviteit of een inactieve staat. Ik zeg niet dat je de wereld niet kunt veranderen, dingen rechtzetten, of kwaad vervangen door goed. Acceptatie is in feite, de eerste stap naar succesvolle actie. Als je een situatie niet helemaal precies accepteert zoals die is, zul je moeite hebben deze te veranderen. Sterker nog, als je een situatie niet helemaal accepteert zoals die is, zul je nooit echt weten of deze moet worden veranderd.
Peter McWilliams