Man met keukenmes klimt over hek Downing Street

maandag 2 oktober 2006 19:16 | Frank | 2287 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
De Britse politie heeft maandag een man aangehouden die over een hek was geklommen aan de achterzijde van de ambtswoning van premier Tony Blair. De politie zei dat hij een groot keukenmes bij zich had.

De bij Downing Street 10 aanwezige bewakers zagen de indringer en werkten hem na een korte worsteling tegen de grond. Hij had nog over een muur moeten klimmen om in de tuin van de ambtswoning te komen. Volgens een politiewoordvoerder zijn de premier en zijn gezin niet echt in gevaar geweest.

In 1994 vuurde het Iers Republikeins Leger (IRA) vanuit een nabijgelegen straat een mortiergranaat af op Downing Street 10. Het projectiel kwam in de tuin terecht en veroorzaakte glasschade, maar de toenmalige premier John Major en leden van zijn kabinet, die in de woning vergaderden, bleven ongedeerd.

In 2000 boorde een gestoorde man zich met zijn auto in het ijzeren hek aan de voorkant van het huis. Daarbij raakte een Amerikaanse toeriste gewond.  Is Downing Street 10 net zo stevig als het pentagon? hihi
Bron: Nieuws.nl
Externe link: http://www.nieuws.nl

 Quote

Kan het denken zichzelf leeg houden? Op dat moment, dan is er die energie. Je hoeft er niet eens om te vragen. Wanneer er ruimte is, is er leegte en daarom kan het vol energie zijn. Dus in rein maken, in het beëindigen van de dingen van het huis, van verdriet, kan het denken helemaal leeg zijn, zonder motivatie, zonder verlangen? Terwijl je hieraan werkt, het huis schoon houdt, komen andere dingen vanzelf. Jij bent niet degene die de aarde daarvoor bewerkt. Dat is meditatie.
Krishnamurti