Man met keukenmes klimt over hek Downing Street

maandag 2 oktober 2006 19:16 | Frank | 2280 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
De Britse politie heeft maandag een man aangehouden die over een hek was geklommen aan de achterzijde van de ambtswoning van premier Tony Blair. De politie zei dat hij een groot keukenmes bij zich had.

De bij Downing Street 10 aanwezige bewakers zagen de indringer en werkten hem na een korte worsteling tegen de grond. Hij had nog over een muur moeten klimmen om in de tuin van de ambtswoning te komen. Volgens een politiewoordvoerder zijn de premier en zijn gezin niet echt in gevaar geweest.

In 1994 vuurde het Iers Republikeins Leger (IRA) vanuit een nabijgelegen straat een mortiergranaat af op Downing Street 10. Het projectiel kwam in de tuin terecht en veroorzaakte glasschade, maar de toenmalige premier John Major en leden van zijn kabinet, die in de woning vergaderden, bleven ongedeerd.

In 2000 boorde een gestoorde man zich met zijn auto in het ijzeren hek aan de voorkant van het huis. Daarbij raakte een Amerikaanse toeriste gewond.  Is Downing Street 10 net zo stevig als het pentagon? hihi
Bron: Nieuws.nl
Externe link: http://www.nieuws.nl

 Quote

Buddhism has the characteristics of what would be expected in a cosmic religion for the future: It transcends a personal God, avoids dogmas and theology; it covers both the natural and the spiritual, and it is based on a religious sense aspiring from the experience of all things, natural and spiritual, as a meaningful unity.