Ben jij een cyborg vader of moeder?

woensdag 26 april 2006 12:11 | Frank | 2381 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen

Omhels dierbaren via internet met knuffelvest. Het knuffelvest is dé oplossing voor drukke mensen zonder tijd voor lichamelijke genegenheid en met een cyborg mentaliteit.

Internet
Canadese uitvinders hebben een vest gemaakt dat op afstand via internet te bedienen is. Zo kunnen bijvoorbeeld drukke zakenmensen hun vrouw of kinderen eens stevig omhelzen. Het 'knuffelvest' is gepresenteerd op een conferentie voor computertechnologieën in de Canadese stad Montreal, aldus het Britse dagblad The Guardian.

Babypyjama
Onderzoekers benadrukken de noodzaak van het vest. Volgens hen gaat het moderne leven zo snel, dat we 'drastisch' minder tijd besteden aan familie. Een nieuwe variant van het knuffelvest is al in de maak: de 'knuffelbabypyjama'. Deze moet aan het eind van dit jaar klaar zijn.

Kinderen
"Wie is toch die man die altijd met dat vest op tv verschijnt?"
"vroeger sneed ie tenminste nog op zondag het vlees."


Bron: RTL
Externe link: http://www.rtl.nl

Reacties

    cyborg knuffelbeest

    woensdag 26 april 2006 20:39 | toulouse |

    Oei, al eens gezien hoeveel knuffelbeesten er in een kinderkamer liggen ? als die  allemaal met elektronische afstandsbesturing uitgerust zijn, worden die kleuters nog doodgeknuffeld.


    Ooit eens gehoord over een onderzoek bij babyaapjes, die werden grootgebracht met een surrogaatmoeder ttz. een soort lappenpop.Die beestjes werden zo goed als gek.


    Een mensenkind die te weinig liefde krijgt, ontspoort ...,


 Quote

"Zoek het ware praktische, materiële leven, maar zoek het zo dat je toch de geest ziet die er in werkzaam is: geest is nooit zonder materie, materie nooit zonder geest". Het is een opgave om zowel het kwaad onder ogen te zien, als het tegenwicht er tegen te ontwikkelen: de tegenwoordigheid van geest.
R. Steiner