Website smurfen mag niet meer

vrijdag 11 november 2005 23:48 | Frank | 2159 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
AMSTERDAM - De beheerder van de merkrechten van de smurfen, Studio Peyo, heeft diverse websites gesommeerd te stoppen met het gebruik van de naam 'smurf' in de domeinnaam. De studio wil dat de betreffende websites hun domeinnaam veranderen. Dit meldt de Telegraaf woensdag.

Robin Bandy, eigenaar van de negen jaar oude website websmurfer.devnull.net , werd ook gesommeerd te stoppen met gebruik van het woordje smurf in de domeinnaam. Bandy claimt echter dat 'smurf' niet in de domeinnaam zit, maar in de hostnaam.

Via de site van Bandy konden internetters websites laten vertalen naar het 'smurfs'.

Bron: ANP
Externe link: http://www.nu.nl

 Quote

De kennelijke opluchting waarmee Paars ervan uitgaat dat de dader van de moord op Fortuyn een eenling is, zou het diepste wantrouwen moeten veroorzaken bij de jongens en meisjes van de pers. Maar de Nederlandse pers blinkt vooral uit in het aanschurken bij de macht, niet in machthebbers kritisch volgen. De moordenaar had één kogel over, gewoonte die alleen professionals zich eigen maken. Ik voorspel U dat 't hier niet om één gek gaat, maar om een complot, hoe paranoïde dat ook klinkt.'
Theo van Gogh