Het communiceren met buitenaardse beschavingen via het Z-Golf spectrum

Za 14 Januari 2006 23:39 | Innercircle | 3384 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

De wetenschappers vinden een vreemde wijze van communicatie tussen de aardse beschaving en buitenaardse beschavingen. Type IV van geavanceerde buitenaardse beschavingen communiceert met velen op de aarde op een onderbewust niveau. De communicatie wijze gebeurt via het Z-spectrum. Dat een een combinatie is van graviteitgolven en onbekend elektromagnetisch spectrum.

Sommigen geloven nu dat de Z-golf alle levende wezens op aarde met het centrale zwarte gat op het centrum van onze melkweg verbindt. Het centrale zwarte gat in alle melkwegen communiceert zo ook met het leven op andere delen van de kosmos. Zo wordt de evolutie geleid.

Zoals men zegt : 'Het Leven vindt zijn weg'. Maar wat werkelijk gebeurt is dat het leven door de Z-Golven door een specifieke manier wordt geprogrammeerd en te handelen aangezien het milieu verandert. Nu geloven sommigen ook dat het geestelijke helende proces een logische interventie is in het programmeringproces van de Z-Golven.

De Z-golven zijn het meest in (er is nog geen bewijs) de overlappende ruimtestructuur tussen hogere dimensies en aardse 3d-wereld. De verbinding kan worden onderzocht om zo misschien een gids te zijn voor de Hyperspace.

Het meest intrigerende onderdeel is de gedachten communicatie tussen een type IV buitenaards wezen en ons zelf. De z-golven kunnen zonder enig middel reizen, zelfs in kwantumvacuüm. Aldus kan de gedachten aan gedachten mededeling gemakkelijk van Hyperspace naar de aarde plaatsvinden.

Daarnaast is er nog een andere versie van de z-golf. De wetenschappers vragen zich dan af : Is het mogelijk om van op afstand te kijken en te voelen ? Door projectie van gedachten vooruit en achteruit te laten gaan. Met andere woorden de zogenaamde tijd machine.

Als dit waar is moeten buitenaardse wezens ons niet bezoeken op de aarde. Zij kunnen met hun geavanceerde z-golven door communicatiekanalen ons zien en dit van op verre plaatsen. Dat is waarom misschien één of andere verre gedachten van buitenaardse UFO's als projecties zijn. Virtueel en niet echt in termen van driedimensionale ruimte.

Het grootste probleem is dat de aardse technologieën geen aanwijzing heeft op het creëren van en het verspreiden van z-golven. Het enige beschikbare middel voor ons is uit de gedachten, het meest complexe en onbekende communicatie systeem op de aarde.

Vertaald door Muyldermans Jan - Januari - 2006 (No More Lies Investigation)

Bron: NML