Vrouwenborsten worden digitale jukebox

vrijdag 14 oktober 2005 21:30 | Innercircle | 3122 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Geen siliconen maar een mp3-speler als implantaat. Artsen zijn binnenkort in staat computerchips in vrouwenborsten te installeren.

BT Futurology, een Britse denktank over technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, voorziet flexibele elektronica, die in de borst geïmplanteerd wordt.

Geluidssignaal
De dragers van de chips krijgen dan een signaal als hun hartslag onregelmatig is, de bloeddruk stijgt of diabetes of borstkanker wordt geconstateerd.
Of als ze dus muziek willen luisteren. Het apparaat werkt met een geluidssignaal naar een koptelefoon en dit kan worden bediend via een polsband. Onderzoeker Ian Pearson: 'Het is voor mij heel moeilijk om borstimplantaten alleen als iets decoratiefs te zien. Als een vrouw toch iets permanent geïmplanteerd heeft, kan het toch net zo goed iets nuttigs zijn.'

Bron: Zibb
Externe link: www.zibb.nl

 Quote

Om radicaal vrij te zijn van angst, moet je je bewust zijn van angst en deze met rust laten, zonder enig oordeel, zonder te proberen er iets aan te doen. Juist het weten dat daar angst is en stil te zijn, brengt een fundamentele revolutie teweeg waarin angst geen enkele plaats meer heeft.
J. Krishnamurti