Duizenden mensen zien andere stad bij kust in China

Ma 7 Augustus 2006 15:54 | Innercircle | 6063 keer bekeken | 1 reactie | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Afgelopen 7 mei 2006 was er een duidelijk beeld van een andere stad te zien bij de kust van de Stad Penglai in de Provinci Shandong in het oosten van China.

Duizenden toeristen en lokalen waren getuige van een hele duidelijke "fata morgana" die zeker vier uur aan bleef houden bij de kust van de Stad Penglai in de provincie Shandong in oostelijk China. De mist die op de kust bleef toenemen leidde tot een beeld van een stad, met moderne “high-rise” gebouwen, brede stadsstraten en drukke auto’s evenals menigten van mensen, dit allen duidelijk zichtbaar.


Foto: China Photo Press


Kustlijn van Penglai op een "normale" dag.

De stad Penglai was twee dagen vantevoren doorweekt van regen alvorens het zeldzame weerfenomeen voorkwam. De fata morgana vond plaats tijdens de weeklange Dag van de Arbeid vakantie in China. De kleine stad ontving meer dan 30.000 toeristen op zondag.

Volgens Ronna Herman die regelmatig boodschappen van aartsengel Michael channelt, was dit geen fata morgana maar een boodschap van andere rijken om ons een stad van licht te laten zien.

Zij zegt hierover op haar website: “Bij het bekijken van de gekleurde foto op de website, waren wij allen benieuwd waarom de mensen gebouwen en auto's in deze stad zagen.

Aartsengel Michael zei hierover: "denk je dat je geweten zou hebben wat het was als wij de stad van licht afbeeldden over dat gebied hoe het er echt uitziet? Het werd vertoond in een vorm die zij vertrouwen en zouden erkennen. De massa's zijn niet klaar om grote steden in de lucht te zien. Zelfs de lichtschepen die zich in jullie dimensie bevinden, zouden veel mensen beangstigen of verwarren als ze zouden verschijnen.

“Ze kunnen het een fata morgana noemen, maar het is enkel te toevallig dat deze stad van licht verscheen op dit tijdstip (Ronna en Tyb waren in dat weekend inleidend poort openingswerk aan het doen in verschillende delen van de wereld). En wij allen weten het, er bestaat geen toeval. De wonderbaarlijke dingen komen in een sneller en sneller tempo voor. Hou je vast, beste vrienden, wij zijn klaar voor een ontzagwekkende rit” aldus Ronna Herman.

Deskundigen zeggen dat het beeld in de lucht wordt gevormd als de vochtigheid in de lucht warmer wordt dan de temperatuur van overzees water, dat stralen van zonlicht breekt om tot reflecties in de lucht te komen.

YaYaBla

Bronnen:
CRI NEWS
RONNA STARBron: Ronnastar/CRI/YaYaBLa

Reacties

    fatah morgana

    Ma 7 Augustus 2006 00:00 | toulouse |

     ?????????