Hou je paraplu ondersteboven

Do 5 Oktober 2006 10:00 | Innercircle | 4587 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen | Artikel voorlezen
Wij hebben een vreugdevolle boodschap voor jullie allemaal. Een zware zomer hebben jullie achter de rug. De periode van de grote opruiming. Diepe blokkades in het denken en voelen kwamen aan bod. En iedereen hier aanwezig heeft ze benut om te cleanen. Elke energie die in je systeem zit en die storend werkt omdat hij niet in balans is met jouw hogere energie, zendt storende signalen uit.

Deze zomer stond inderdaad centraal om storende energieën versterkt uit te zenden en daardoor verstoorde dingen aan te trekken. Dit was precies de bedoeling en het ging er om wat je er mee deed. Als je ze benut hebt om naar jezelf te kijken, diepe pijnen, diepe blokkades waar te nemen en te accepteren en ze zo vlug mogelijk weer los te laten, hebben jullie zeer veel gecleand. Deze energieën zijn voorgoed gecleand.

Deze periode die nu volgt, krijgt een andere klemtoon. Elk van jullie heeft tegelijkertijd zeer veel energie die in balans is en in harmonie is. De komende tijd worden deze energieën versterkt uitgestraald. Deze versterking van positieve harmonische energie heeft te maken met het feit dat er minder zonnestormen zijn op de zon. Dit had zeer verstorende werking op jullie allen, op jullie energievelden. Nu wordt het meer maanenergie. Zo is er een soort eb en vloed, maan en zon in de evolutie van iedereen die subtieler wordt. Er komen nu twee maanden van maanenergie. Alles wat met gevoel te maken heeft, met zachtheid te maken heeft, wordt nu versterkt. Vele mensen die harde periodes meegemaakt hebben, komen nu in zachtere energie terecht.

Lieve mensen, baad je in deze zachtheid. Alles wat in jezelf nog niet zacht is, kan nu geheeld worden. Het is de energie van het ontvangende. Sta open om te ontvangen. De bonussen vallen uit de lucht en het ligt er maar aan in hoeverre jij in staat bent om te ontvangen. Het regent cadeaus. Hou je paraplu ondersteboven en vang op. Het regent cadeaus! Blokkades die lang aanwezig waren, zullen nu als sneeuw voor de zon kunnen verdwijnen, als je het aankunt om de bonussen te ontvangen.

Probeer niet meer gehecht te zijn aan beperking en aan strijd. De klemtoon zal liggen dat er minder strijd is voor diegenen die gecleand hebben. Al de rest krijgt meer strijd. Jullie zullen die niet meer ervaren, alleen waarnemen. Dus wat kan er gebeuren: plotselinge verhuizingen, plotselinge harmonie in relaties, veranderingen van werk in een positieve zin, mensen die een droom hebben voor bepaalde projecten; zullen de wind mee hebben. Opeens gaan er deuren open waardoor alles ineens gemakkelijker gaat. Er valt zeer veel beperking weg.

De grote valkuil is dat het zo moeiteloos zal gaan dat je nonchalant wordt. Blijf zeer alert waarnemen. Blijf zeer alert details waarnemen die verstorend kunnen werken in de toekomst. Neem hier geen genoegen mee. Ben alert dat minstens tachtig procent ok is. Alles wat je nu aan verstoring tolereert, terwijl het niet nodig is, zet je weer vast in je systeem.

Doe net of je je huis helemaal op orde hebt. Ga er geen rommel meer inzetten, anders kun je weer opnieuw beginnen. Ben dus alert en zeer secuur in al hetgeen wat nieuw op je weg komt. Probeer zo min mogelijk beperkingen te aanvaarden. Ga voor het beste. Als je streven uitgaat van het beste, zal jouw navigatiesysteem, jouw leiding, je naar het beste toebrengen.

Ben ervan overtuigd dat de wind windkracht tien in de rug meegaat. Voel je gedragen en voel je gestuwd. Deze stuwende energie die je dekking geeft om vooruit te gaan, kan zeer lastig zijn. Je kunt een energie voelen die je vroeger zou wijden aan kwaadheid. Lieve mensen, het is geen kwaadheid. Maak er geen kwaadheid van. Het is een turbo-energie. Het is de nieuwe adrenaline die gevoed wordt door de energie van de planeet maan. De zon is sterker en explosiever. De maan is zachter, maar in deze komende periode zeer krachtig. Je kunt je er dus aan verwachten dat er veel kan gebeuren op relationeel gebied.

Relaties in je werk, relaties met vrienden, relaties met partners of relaties die opeens zullen ontstaan, en ineens goed zullen zijn. Mensen die al zeer lang wachten op een dierbare partner krijgen de wind mee de komende maanden. Verwacht verrassingen. Ga er niet naar zoeken. Ze zullen plots voor je staan. En je zult het onmiddellijk weten. Probeer in deze periode harde rumoerige energieën te vermijden. Zorg dat je altijd een plek hebt, waar je tot rust kunt komen. Want omdat alles zachter wordt en alle energie die in je systeem aanwezig is en die zacht is, nu versterkt wordt, zal al het harde meer opvallen. Vertroetel je oren. Harde geluiden, daar zul je gevoeliger voor worden. Storende energieën zullen je eerder opvallen.

Je navigatiesysteem wordt verfijnd. Je wordt gevoeliger wat dat betreft.
Houd er rekening mee. En als er situaties zijn dat je het wel moet aanvaarden, zorg dan dat je een plek hebt om weer tot rust te komen.

Bij miljoenen mensen en inderdaad miljoenen mensen, zal de kruinchakra plotseling opengaan. Je krijgt dus allemaal een beter contact, met je hogere zelf, met je ziel of met wat je maar wil. Gun jezelf rust en genoeg slaap om dit allemaal in harmonie te kunnen integreren.


Bron: Oth