Bewustzijn

Wo 30 November 2005 10:47 | Innercircle | 2693 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen
Het bewustzijn van de Aarde heeft de kritieke massa bereikt. Dat betekent dat er nu genoeg zielen ontwaakt zijn om de Aarde te helpen ascenderen.

Deze zielen verkeren in een constante opleiding. Zelf hebben jullie dat niet zo in de gaten, maar wanneer jullie rusten wordt er aan allerlei fronten aan jullie gewerkt. Er worden allerlei herinneringen aan wie je was voor de val van bewustzijn meer en meer naar de oppervlakte gebracht. Dat gaat natuurlijk heel geleidelijk, anders zouden jullie er erg van in de war raken.

Deze herinneringen brengen een kracht in jou naar boven, een kracht en de werkelijke daadkracht om je leven in het nu te veranderen. Daarom hebben steeds meer mensen het idee dat ze tegen een muur van onbegrip aanlopen. Deze muren zijn er om je te steunen. Op het eerste gezicht lijkt dat niet zo, maar zij zorgen ervoor dat je gaat nadenken over wie jij bent. Zij brengen de daadkracht om te veranderen in jou naar boven. Gebruik deze kracht en leer van de muren en blokkades die je zult tegenkomen. Zoek andere wegen om daar te komen waar je wilt zijn. Zonder deze tegenstanders zou je je niet geroepen voelen om te veranderen en om bewuster met jezelf om te gaan. Wanneer alles makkelijk gaat zien we niet wat jij jezelf nog meer te bieden hebt. Dan val je als het ware in een wakende slaap.

Dat kan nu niet meer! Het is tijd om te ontwaken en onze werkelijke krachten weer te gaan gebruiken. Het is tijd om op te ruimen! De laatste restjes uit het 3D bewustzijn moeten uit de weg geruimd worden, zodat er plaats gemaakt kan worden voor je eigenlijke wezen.

Voor hen die zich hiervan bewustzijn komt alles in een stroomversnelling. Zij die aangeven en ook werkelijk tot in het diepst van hun bewustzijn te willen opruimen, worden geholpen. Zij komen die personen tegen die hen de juiste methodes kunnen aanreiken om schoon schip te maken. Wanneer je begonnen bent met de grote schoonmaak en de eerste â??kamersâ? zijn opgeruimd, dan zul je zien dat er nieuwe positieve dingen op je pad komen. Je komt in de stroomversnelling van het bestaan terecht. De goede dingen in je leven zullen je gaan ondersteunen om door te gaan met het schoonmaken. Je wilt op een gegeven moment niet anders meer. Het voelt heerlijk om eindelijk al die ballast van eeuwen en van leven na leven achter je te laten. Voel hoe deze schoonmaak jou vernieuwt! Voel wat een heerlijk licht en vrij gevoel dat geeft!

Lief kind van deze Aarde, stap in de schoonmaak en in de stroom van je leven, ontdek wie jij bent en welke ongekende mogelijkheden en krachten je bezit.

Nanda, 24 november 2005

Bron: Nanda Portaal