The Radio Frequency IDentification methode om ons onder controle te houden !

Vr 20 Januari 2006 15:47 | Innercircle | 3449 keer bekeken | 0 reacties | 0 x aanbevolen

Je hebt misschien pas sinds kort gehoord van RFID, maar het is niets nieuws, het bestaat al een tijdje. Het is stukje bij beetje gepromoot, om ons aan het idee te laten wennen. Maar de laatste paar maanden kan je er overal over lezen. De kranten en media schrijven erover alsof het de oplossing is voor alles. Het is tijd om de bevolking gemicro -chipped te krijgen en de tijd is NU.

Voor degene die niet weten wat RFID is, hier de definitie: RFID oftewel Radio Frequentie Identificatie is een methode waarbij je gegevens kan opslaan en van een afstand kan ontvangen door het gebruik van RFID tags of chips. Een RFID tag is heel klein en kan vastgemaakt of in een voorwerp, dier of persoon gezet worden. RFID tags hebben een antenne zodat ze radio frequentie verzoeken kunnen ontvangen en hierop antwoorden vanuit een RFID lezer. Passieve tags vereisen geen interne krachtbron, terwijl de actieve tags een krachtbron nodig hebben.

De definitie vertelt ons dat het zowel op voorwerpen, dieren als personen kan worden gebruikt. Het is de oplossing van Illuminati op de totale controle over ons allen. Het doel is om de gehele wereldbevolking op te zetten (of wat hiervan over is als ze genoeg mensen hebben gedood zodat ze voelen dat ze alle controle hebben) aan een Super Computer, die er al is, met de code naam “Lilith” in Brussel, België.

Dit is niet alleen een “tracking” apparaat, maar zowel een ontvanger als zender. Dit betekent dat het zowel informatie kan terugwinnen over ons, ons spioneren en misschien nog erger – lage frequentie radio golven kan uitzenden - zodoende onze geest te beïnvloeden en gedachten te implanteren in onze hersenen; gedachten waarvan wij denken dat die van onszelf zijn! Op deze manier kunnen ze over onze gedachtepatronen heersen. Mijn goede vrienden, de chip accepteren betekent een einde aan al onze vrijheden !

En hier komt het schokkende gedeelte: de reden dat de Illuminati zo veel moeite doen om ons gechipped te hebben vervult een groter doel. Zo veel mensen zijn bang van HEN, maar zij zijn tegelijkertijd ook ontzettend bang van ons! Niet zo zeer dat wij in opstand komen en hun zouden doden terwijl wij ons eigenlijk spiritueel zouden moeten ontwikkelen. Nee, zij worden met afschuw vervuld als wij ons opheffen naar een hoger spiritueel niveau zo dat wij de hele waarheid zien en “het vluchten van de gevangenis” merken en dat wij hun kunnen bestrijden op een spiritueel niveau.

Wanneer een persoon spirituele kennis herwint, begint hij/zij op een hogere frequentie te trillen/resoneren en zo kunnen we hogere dimensies bereiken. Maar moet je dit horen: De microchip plannen die zij hebben zullen ons voor altijd op een lagere frequentie houden, zo zijn deze chips ontworpen! Dit betekent dat we ons niet spiritueel verder kunnen ontwikkelen en dat we vast blijven zitten in de Illuminati’s lage frequentie gevangenis waar pijn, lijden en angst de drie belangrijkste kenmerken zijn.

Het is essentieel dat wij microchips niet accepteren, vooral om de laatste reden !

Zie voor meer informatie: http://www.illuminati-news.com/RFID.htm

Vertaald door: Zoë (YaYaBLa)

Bron: Wes Penre