Kosmische Licht Energie om de Aarde

Do 9 November 2006 13:44 | Innercircle | 7115 keer bekeken | 1 reactie | 1 x aanbevolen | Artikel voorlezen

Een ''Kosmisch Licht'' heeft zich nu als fijn ''Netwerk'' om de Aarde gewikkeld en dit ''Net'' heeft zich verankerd aan verschillende krachtpunten op de Aarde zelf. Het is nog niet bewust tot ons doorgedrongen wat dit Kosmische Licht zoal voor ons zal gaan betekenen. We beseffen ook nog niet, wat de gevolgen zijn van dit Kosmische Licht. De veranderingen zijn voor ons innerlijke, vooral als we met oude energie te maken hebben kan er wrijving ontstaan. Oude energie "lagere'' energie kunnen niet samengaan met die ''hogere'' nieuwe energie, want die hogere energie kan niet bestaan op dat lage niveau, dit geeft botsingen. Daarom moeten we die oude lage energie zo vlug mogelijk gaan begrijpen en in harmonie brengen, dan bestaat die oude energie niet meer en neemt deze hogere energie over. Een hoger energie kost ook minder persoonlijke energie en geeft juist extra energie.Dit betekent dat we aan onszelf mogen werken, want deze hogere Lichtenergie gaat niet samen met een lagere energie. Zodra we onze eigen persoonlijkheid (foutjes) begrijpen, wordt die oude energie in harmonie gebracht met de nieuwe hogere energie. Onze trillingen worden hoger, daarna kan dit spirituele Licht een diep innerlijke ''weten'' in ons wakker maken en het weten zal ons steeds meer gaan voeden. Veranderingen komen en die houden we dan echt niet tegen, maar zie veranderingen ook als nieuwe positieve ervaringen en een kans om bewuster te zijn en na te denken en ook meer met onze gevoelens te gaan voelen. Dan begrijpen we wat de verbondenheid en het doel van alles is. We merken pas iets zodra we bewuster worden van wat er om ons heen aan het gebeuren is.

Emoties mogen begrepen worden dan kan het emotionele lichaam schoongemaakt worden, met deze reiniging zal de emoties aangepakt worden die verankerd zijn aan ons emotionele lichaam, dit lichaam is ook weer verbonden met ons spirituele lichaam. Het hele emotionele aspect mogen we gaan begrijpen, dit is echt nodig omdat we spiritueel bezig zijn, wordt het tijd dat we dit ook gaan begrijpen. Als we niet met onze emoties in balans komen, kunnen we spiritueel niet doorgroeien, het is een inwendig proces waar we dan mee te maken hebben. Door emoties wordt het emotionele lichaam vertroebeld en kan het Kosmische Licht er niet doorheen en komen we steeds in een lagere trillingsgehalte terecht en dit duurt weer even voordat die trillingen weer omhoog gaan en dit kost veel energie. Als we in balans zijn met onze emoties betekent dit nog niet dat we dan immuun zijn, het betekent dat we een manier hebben gevonden om met onze emoties om te gaan. We zijn dan meester over onze emoties en begrijpen dat we gewoon met ons gevoel blijven voelen en laten ons dan niet meer meeslepen of overvallen door die emoties. We hebben positieve emoties ''gevoelens'' nodig, zodat ons spirituele lichaam dit kan begrijpen, die twee lichamen horen bij elkaar.

Onze DNA is aanwezig in ons chakra centra. We gaan ons nu realiseren dat onze DNA wordt geactiveerd. We hebben nú 2 strengen DNA die actief in ons werken. Nu worden er dan 10 strengen DNA die stil hebben gelegen in ons binnenste weer geactiveerd. Dan hebben we 12 strengen DNA, die we heel lang geleden ook actief in ons binnenste geactiveerd hadden, dus ze worden niet geplaatst in ons, nee de 10 DNA strengen worden weer opnieuw geactiveerd. Dan krijgen we weer 12 DNA strengen die actief werken. Ons bewustzijn zal zich uitbereiden en dit zullen we ook lichamelijk gaan voelen, doordat we lichamelijke klachten krijgen en een onrust in ons binnenste zullen ervaren.

Deze klachten kunnen zijn van spierpijnen tot oorsuizingen en van hartpijnen tot zware hoofdpijnen en oogpijn tot fijne trillingen die door ons lichaam heengaan. Wees hier beslist niet bang voor, dit is van tijdelijke aard, omdat er innerlijke veranderingen aan de gang zijn. Deze klachten ontstaan, doordat ons lichaam van een zware stoffelijke aard is. Dit is dan moeilijk om dit pijnloos te ervaren, wees blij als dit aan het gebeuren is, want dan weten we dat onze DNA geactiveerd wordt. Daarna ontdekken we dat we nieuwe kennis ontwikkelen. Het is innerlijke kennis van geloven en weten en we gaan hoge waarheden begrijpen, zo komen we steeds meer in balans, vooral in ons totale zelf, dit is ook de bedoeling van alles.

Het weten en voelen groeit, het is kennis die binnenin ons zal ontwaken. Diegene die als eerste door dit proces heengaan zijn de Lichtwerkers, zij maken de weg vrij om anderen te helpen. Ons bewustzijn wordt verhoogd nadat de 10 strengen DNA weer geactiveerd worden. We krijgen dan meer informatie door vanuit de Kosmos en we zullen er achterkomen dat we niet langer met de 3de dimensie ervaringen om kunnen gaan, omdat ons denken zal veranderen. In plaats van denken komt het weten en voelen, niets is dan nog logisch te beredeneren. Dan denken en voelen wij op een hoger 4de dimensionaal niveau, daarbij weten we ook dat we niet meer logisch na kunnen denken, omdat dit hoge niveau dit ons alleen zal laten weten en voelen. Denk niet te veel na hoe dingen tot stand komen. Laat deze kosmische kennis rustig tot je komen, zodat we die nieuwe kennis ook weer zuiver door kunnen geven.

Zo gauw we iets gaan begrijpen zijn we ook bereidt om het los te laten, dan komen we in beweging en verdwijnen de problemen. Met ons verstand kunnen we niets erkennen, omdat ons verstand toch zijn eigen weggaat. Het verstand is afhankelijk van een EGO die wij ooit zelf hebben gecreëerd. Ons weten en voelen daarin tegen erkennen wel andere gebieden omdat gevoelens het verschil wel kan waarnemen. We zullen zeker innerlijk gaan veranderen en dit komt door deze Nieuwe Lichtenergie en ook door het heractiveren van de 10 DNA strengen.

Bij kopiëren van deze informaties vermeld a.u.bl deze BRON:
http://www.spiritualwisdom.nl

Bron: Spiritual Wisdom

Reacties

  Gaan de energie prijzen dan dalen?

  Do 9 November 2006 13:51 | Frank |

  Goh, dat zal dan wel enorm in de energiekosten schelen als dit netwerk voltooid is. Maar is die hogere energie niet schadelijk voor mijn elektronische apparaten? Die werken nu op 220 volt

  en vandaar dat ze iedereens dna willen hebben, zie onderstaand bericht :

  AMSTERDAM - De politie heeft deze week bijna 180 mensen die weigerden DNA-materiaal af te staan, aangehouden. Dat heeft de Bovenregionale Recherche donderdag bekendgemaakt.

  De arrestanten zijn sinds februari 2005 veroordeeld voor een misdrijf waarop "in de meeste gevallen voorlopige hechtenis is toegelaten", aldus de politie. Daardoor zijn ze wettelijk verplicht DNA af te staan.


  Genetisch materiaal

  De politie neemt alsnog genetisch materiaal af bij de arrestanten en vergelijkt dat met DNA dat is aangetroffen op de plekken van onopgeloste misdrijven. De recherche is nog op zoek naar enkele honderden veroordeelden. Die ontvingen eerder een oproep om zich te melden op het politiebureau, maar kwamen niet opdagen.